Élet-Stílus

Szülei segítenek az influenszernek a bevállalós képei elkészítésében

Helyszíneket, pózokat is javasolnak neki.

Teddy Moutinho, 21 éves, már lassan 4 millió követője lesz az Instagramon, hála a bevállalós fotóinak. Ezeket, mint kiderült, nem, vagy nem mind saját maga, barátja, vagy egy közeli barátja fotózza le, hanem gyakran a 39 éves szülei, Reggie és Mau. Nagyon támogatók és nincsen ezzel semmi problémájuk.

A legjobb, hogy arra sem kell megkérni a szüleimet, hogy segítsenek. Anyukám és apukám csinálják a képeket, bárhová is menjek. Akár a strandra, akár a természetbe, akár otthon. Mindegyiket!

Órákat is képesek ezzel eltölteni, sőt, pózokat, helyszíneket is segítenek Moutinhónak kiválasztani. Főleg az anyja, ő „a legjobb” ezekben, mondja az influenszer a Mirror beszámolója szerint.

 

A bejegyzés megtekintése az Instagramon

 

Theodora Moutinho (@teddybearosito) által megosztott bejegyzés

Ő a legszégyenlősebb ember, akivel valaha találkoztam, de értem mindent megtenne. Egy hatalmas tömeg előtt is lefekszik a földre, csak hogy a legjobb szögből fotózza le a fenekemet.

Apja is sokat segít neki, az edzőtermes képek mind az ő készítményei, apa és lánya ugyanis együtt jár mozogni.

 

A bejegyzés megtekintése az Instagramon

 

Theodora Moutinho (@teddybearosito) által megosztott bejegyzés

Sokan azt kommentelik Moutinho fotói alá – azok háttértörténetének tudta nélkül –, hogy biztos szégyellik őt a szülei az ilyen képek miatt. De ez nagyon nincs így.

Nem tudnék büszkébb lenni rá. Szorgalmas, szórakoztató, és minden jót megérdemel, ami az életben érni fogja

– nyilatkozta az anya, Mau.

És hogy mi volt a legneccesebb családi fotózás?

2019 karácsonyakor Teddy Christmas öt napja címmel rakott ki naponta egy-egy képet, az utolsó volt a „legőrültebb”.

Egy apró vörös tangát viseltem, ami csak egy zsinór volt a fenekemnél, és egy ehhez passzoló melltartó (…) volt pár fotó, ahol majdnem kiestek a melleim.

Moutinho azt mondja, mivel eredetileg brazil, aki az Egyesült Államokban él, és nem vállalhat munkát, így az instagramos fotóiból nem is szerezhet bevételt.

Nem ő az egyetlen, aki családi segítséget kér. Nemrégiben írtunk Leonardo Hathaway-ről, neki a fia segített regisztrálni az OnlyFansre.

Kapcsolódó
Fia regisztrálta a Playboy-modellt az előfizetős erotikus site-ra
A fenékszépségverseny győztese felkerült az OnlyFans oldalra.

Ajánlott videó

Olvasói sztorik