Élet-Stílus

Félmillió dollárért árulnak egy torontói házat, ami annyira hányingerkeltő, hogy nem lehet megnézni

Google Street View
Google Street View
A hirdetés szerint csak arra jó, hogy lerombolják.

A ház megtekintése nehézkes lehet a szúrós szag miatt.

Ezzel a nem túl csábító szöveggel került piacra egy ház a kanadai Toronto városában, félmillió kanadai dollárért, azaz átszámítva nagyjából 120 millió forintért – írta a CTV News. A kanadai televízió oldalán megjelent beszámoló szerint az épületben három hálószoba, valamint egy fürdőszoba található, valamint egy félig kész pincehelyiség, de ezekről nem lehet tudni, hogyan néznek ki.

A hirdetésben ugyanis nem szerepel egyetlen egy fénykép sem a ház belsejéről. Azt pedig az eladók egy vevőnek sem ajánlják, hogy személyesen nézze meg az épület belsejét, az abban lévő átható bűz miatt, ami a CTV cikke szerint egy macskának köszönhető.

Az ingatlanügynöknek annyira nincs jó véleménye a több mint százmillió forintba kerülő házról, hogy egyenesen kijelenti a hirdetésben, hogy az épület valójában csak arra jó, hogy lebontsák. A hirdetésben megemlítik azt is, hogy a környéken egymás után építik az új házakat.

A CTV szerint még a szagprobléma ellenére is megérheti megvásárolni az ingatlant, tekintve, hogy Torontóban a házak átlagos ára egymillió dollár (240 millió forint) felett van.

Ajánlott videó

Olvasói sztorik