Élet-Stílus

Vettek egy házat, a felújítás közben derült ki, van egy fal mögé rejtett fürdőszobája

Olyan, mint egy Kinder-tojás, mikor kinyitod, derül csak ki, mit is vettél.

Mia és párja nemrégiben vásárolta meg első közös házukat Oklahomában, és a TikTokra töltik fel a renoválás részleteit, egyfajta naplóként. Egy alkalommal úgy döntöttek, hogy egy vízvezetéket kiszednek, ekkor jött a felismerés, a lakásban el van falazva valami.

Ez a valami egy piciri fürdőszoba, benne zuhanyzóval, szappantartóval.

Egy későbbi videóban Mia azt magyarázza, hogy összesen 150 ezer dollárjuk (átszámítva 44,5 millió forintjuk) volt, amennyiért nagyon nehéz egy megfelelő otthonra lelni. Szóval már úgy is kerestek házat, hogy abban valamilyen felújítást csinálniuk kell majd. Az eladó azzal magyarázta a lakás fura részét, hogy szivárgott a víz, amit megjavítani nem került volna sokba, de vagy idejük, vagy energiájuk nem volt rá a korábbi lakóknak, így inkább befalazták a csövet. Miáék úgy voltak vele, hogy oké, nem akarták azt a kiállást használni, öregek voltak az előző lakók, mindegy is, őket nem zavarja.

Miután megvették, úgy döntöttek, kibontják a falat, nem kell oda egy szivárgó vezeték, de mikor kibontották a gipszkartont nem csak a csőre találtak rá, hanem egy egész helyiségre.

@mia_bug

Renovation finds...why 😫 ##renovations ##firsthome ##housetohome

♬ Oh No - Kreepa

De így legalább kiderült, hogy nagyobb a fürdőszobájuk, mint addig gondolták.

Ajánlott videó

Nézd meg a legfrissebb cikkeinket a címlapon!
Olvasói sztorik