Élet-Stílus

Lana Rhoades: egy újabb volt pornósztár, aki törölné az összes videóját

YouTube / Harry Jowsey
YouTube / Harry Jowsey
Újabb ikonikus pornósztár vallott tarumáiról és a felnőttfilmes iparág hazugságairól. Lana Rhoades azt mondja, a mai eszével nem kezdene el pornózni, és ha tehetné, törölné a videóit az internetről.

Várandóssága mellett legszörnyűbb pornós emlékéről is beszélt egy podcastben Lana Rhoades. A 24 éves, volt pornószínésznő azt mondja, ha visszamehetne az időben, biztosan nem vágna bele a felnőttfilmezésbe és legszívesebben törölné az összes videóját, de sajnos nem nála vannak a jogok – írja a LadBible című brit bulvárportál.

Kapcsolódó
Élete legrosszabb időszakának írja le pornós karrierjét Mia Khalifa
Sokáig egyik filmjéről se lehetett őt kérdezni, annyira szégyellte.

Rhoades, aki pincérnőből lett sztriptíztáncos, majd 2016-ban 19 évesen kezdett pornózni azt mondja, az iparág hazugságokra épül. A színésznők koránt sincsenek olyan jól megfizetve, mint azt az emberek gondolják. Neki például, annak ellenére, hogy számos díjat begyűjtött, négyévnyi pornózás után alig százezer dollár (kb. 30 millió forint) volt számláján. Mióta viszont a saját lábára állt, az Instagramon és az OnlyFansen dollármilliókat keres.

 

A bejegyzés megtekintése az Instagramon

 

Lana Rhoades (@lanarhoades) által megosztott bejegyzés

Korábban, a legszörnyűbb emlékét felidézve Rhoades azt mondta, erről a jelenetről sokáig még a terapeutájával sem tudott beszélni.

A srácnál volt egy tál, és elérte, hogy egy ponton annyira ökelndezzek, hogy belehányjak. Ő aztán belepisilt a tálba és megkért, hogy igyam meg és fogalmam sem volt, hogyan mondhatnék nemet. És ez csak egy a rengeteg undorító emlékem közül.

Ajánlott videó

Olvasói sztorik