Élet-Stílus

13 éves lányának adta ki magát, és egy napot töltött az iskolában egy anyuka

YouTube/El Paso County Sheriff's Office
YouTube/El Paso County Sheriff's Office
Csak a nap végén bukott le a 30 éves texasi nő, addig egy tanárnak sem tűnt fel a csalás.

Letartóztattak egy 30 éves nőt az amerikai Texas államban, és birtokháborítás vádjával indítottak eljárást ellene, miután 13 éves lányának álcázta magát, és egy napot töltött el gyermeke iskolájában – jelentette a helyi sajtó. Casey Garcia „kísérletként” jellemezte akcióját, amivel elmondása szerint azt akarta bizonyítani, hogy nem elég biztonságosak az iskolák.

A 150 centiméter magas és 47 kilogramm súlyú nő a beszámolók szerint befestette a haját, és arcbarnítót használt, hogy jobban hasonlítson a lányára, majd gond nélkül bejutott az épületbe. A sárga kapucnis pulcsit, valamint egy fekete arcmaszkot hordó nő a bejáratnál csak leírta lánya személyazonosító számát, és már be is engedték.

Garcia a YouTube-ra feltöltött videókban dokumentálta napját az iskolában. A videókon látni, ahogy köszön az igazgatónak, tanteremben ül és az ebédlőben eszik. Elmondása szerint lánya összes óráján bent volt, és csak pár diáknak tűnt fel a csalás, akik titokban tartották azt, de egy tanár sem vette észre, hogy nem diák. A nő csak a nap végén bukott le.

A nőt pénteken vették őrizetbe a helyi hatóságok az otthonában, miután az iskola jelentette az esetet a hatóságoknak. A nő ellen birtokháborítás, valamint hivatalos irattal való visszaélés vádjával indítottak eljárást. Óvadék ellenében szabadlábon védekezhet.

Garcia azt mondta, kísérletként hajtotta végre a csalást, amivel azt akarta bizonyítani, hogy az iskolában nincsenek megfelelő biztonsági intézkedések, és azt, hogy milyen könnyedén be lehet jutni az épületbe.

Ajánlott videó

Olvasói sztorik