Élet-Stílus

Ikertestvére mentett ki egy krokodil fogai közül egy brit nőt

Duncan Geere / EyeEm / Getty Images
Duncan Geere / EyeEm / Getty Images
Egy lagúnában úszkált egy 28 éves brit ikerpár a mexikói Puerto Escondidoban, amikor az egyiküket elkapta egy krokodil és a víz alá rántotta.

Az életéért küzd egy mexikói kórházban Melissa Laurie, brit állatkerti gondozó. A 28 éves nőt egy krokodil támadta meg, miközben a Manialtepec lagúnában úszkáltak a testvérével, Georgiával, egy esti csónaktúra során, a közös nyaralásukon – írja a Mirror című brit bulvárlap.

Amikor a krokodil hirtelen a mélybe rántotta Melissát, a tapasztalt búvár és életmentő Georgia azonnal a víz alá bukott és keresni kezdte. Percekig tartott, amíg rátalált a vízben arccal lefelé lebegő nővérére. Megragadta, majd elkezdett egy csónak felé evickélni vele, ám ekkor a krokodil ismét rájuk támadt, és megragadta Melissát.

Georgia felvette a harcot a félelmetes hüllővel, többször is megütötte a fejét, mire elengedte Melissát és elúszott. Mindkét lány komoly sérüléseket szenvedett a támadásban, Melissa életveszélyes állapotba került.

A fiatal nőt mesterséges kómában tartják, a tüdejében víz van és vért köhögött fel. A lányok szülei azt nyilatkozták, hogy a nővérek tartottak a krokodiloktól, ezért direkt megkérdezték a túravezetőtől, hogy biztonságos-e úszni a lagúna vizében, az pedig biztosította őket, hogy nincsenek ragadozók a környéken.

(Kiemelt képünk illusztráció)

Ajánlott videó

Olvasói sztorik