Élet-Stílus

Britney Spears úgy érezte, most Diana hercegnéről kell posztolnia

Axelle/Bauer-Griffin/FilmMagic
Axelle/Bauer-Griffin/FilmMagic
Felkavarhatta a BBC körüli botrány.

A teljes világsajtó már egy ideje Diana hercegnével és legendás, 1995-ben készült Panorama-interjújáról beszél, anno a BBC nem tiszta módszereket alkalmazott, hogy szóra bírják a hercegnét – erről egyébként hónapokkal ezelőtt írtunk is, mielőtt az ügy nagyobb publicitást kapott volna.

Kapcsolódó
Mindenkit kijátszottak a 20. század egyik legfontosabb tévéinterjújának készítésekor
A hírhedt Panorama-interjút újfent elővette az egyik brit tévécsatorna, és dokumentumfilmet készítettek Diana hercegné leghíresebb interjújáról.

Az ügy nem most került újra címlapokra, hanem nagyjából több, mint egy héttel ezelőtt, de Britney Spears valamiért most látta elérkezettnek az időt arra, hogy a hercegnéről posztoljon valamit.

Soha nem akart királynő lenni, ő a szívek királynője volt. ❤️❤️❤️ Annyira kifinomult volt. 💎 Csodásan tudott beszélni, a gyerekeit is példaértékű módon nevelte 👩‍👦‍👦. Teljesen figyelmen kívül hagyta az erejét, hatalmát, amivel rendelkezett. 750 millió ember nézte végig a tévék előtt, ahogy férjhez megy! 📺 Mindig is a történelem egyik legnagyobb hatású nőjeként fogunk gondolni rá. 👑👑👑  📷

 

A bejegyzés megtekintése az Instagramon

 

Britney Spears (@britneyspears) által megosztott bejegyzés

Ajánlott videó

Olvasói sztorik