Élet-Stílus

Kirúgták a fiatal ügyvédnőt, aki bemászott a pókmajmokhoz egy texasi állatkertben

Instagram / Fit Fam El Paso
Instagram / Fit Fam El Paso
Bemászott a pókmajmok kifutójára egy fiatal nő a texasi El Paso állatkertjében. A történtekről videó készült, mely elterjedt a közösségi portálokon. Miután a munkahelyén felismerték a videón szereplő nőt, azonnal elbocsátották az állásából.

Hatalmas felháborodást váltott ki az Egyesült Államokban az a közösségi portálokon terjedő videó, melyen az látható, hogy egy fiatal nő, egy állatkertben bemászik a pókmajmok közé – írja a Daily Star című brit bulvárlap.

Az eset a texasi El Pasoban történt, a főszereplője pedig egy Lucy Rae nevű ügyvédnő, aki egy nagy jogászcégénél dolgozott. A videó készítője azt állítja, a nő nemcsak bemászott a majmokhoz, de csípős chips-szel is megetette őket.

 

A bejegyzés megtekintése az Instagramon

 

The Real Fit Fam El Paso (@fitfamelpaso) által megosztott bejegyzés

Joe Montisano az állatkert igazgatója egy helyi tévé híradójának nyilatkozva azt mondta, a nő ostoba volt, és nagyon szerencsés, mert amit tett, nagyon veszélyes volt rá, és a majmokra nézve is. Az igazgató hozzátette, feljelentést tett. A rendőrség nyomozást indított az ügyben, de letartóztatás egyelőre nem történt.

Nem sokkal a botrány kirobbanása után, május 24-én az El Paso-i Lovett jogászcég közleményt adott ki, melyben leírták, hogy Rae náluk dolgozott, de mivel amit tett, az nem egyeztethető össze a vállalat értékrendjével, elbocsátották.

Ajánlott videó

Olvasói sztorik