Egy ételblogger, Jonny Massaad, azaz Cake Mail az Instagram-oldalán osztotta meg azt a trükköt, hogyan lehet elérni, hogy a McDonald’s-ban vásárolt krumpli tovább maradjon meleg, és ezzel egyidejűleg, friss is.
Ami azt jelenti, hogy az étterem munkatársainak frissen kell elkészítenie azt az adagot.
Massaad az elmélete bizonyítékaként meg is mutatta a különbséget. Vett egy sült krumplit megsózva, és egyet sótlanul, és hőmérővel megmérte a hőmérsékletüket: míg a sózottnál 24,3 fokot mutatott, addig a sótlannál 36,9-et.
Cserében tovább kell várni, mintha csak simán egy krumplit kérnénk (sózva).
A bejegyzés megtekintése az Instagramon
A kommentelők, mint mindig, most is eldobták az agyukat, bár van olyan is, aki azt mondja, elég lenne friss krumplit kérni, sóval. Megint más pedig azt írta, hogy ezzel a dolgozóknak nehezíti csak meg a munkáját tízszeresen, főleg egy forgalmas időszakban. És, csak érintőlegesen tartozik ide, de egy hozzászóló megjegyzi, a legnagyobb trükk a Mekiben, ha rendelsz egy Big Mac-et és az egyik húst kicseréled a McChicken húspogácsájára.