Élet-Stílus

Kirúgták a TikTok-sztárt egy kocsmából, mert a követőivel akarta magát meghívatni

880 ezer követője van, akik közül túl sokan akartak neki egyszerre italt venni.

Egy angol tiktokos, a 22 éves Max Balegde a hétvégi italozását egy különleges kísérlettel fűszerezte meg: a londoni Wetherspoons nevű kocsmalánc egyik tagintézményének vendégeként felhívást tett közzé az online követői között, amiben azt kérte tőlük: hívják meg egy italra.

A felhívásnak annyira sokan akartak eleget tenni a pub online fizetési felületén keresztül, hogy a kocsmárosokat túlságosan leterhelték. Ezért inkább úgy döntöttek, megmutatják neki, merre van az ajtó.

A történetről beszámoló Sun szerint miután több közösségi platformon is megosztotta a felhívást, szinte azonnal távozniuk kellett, a férfinek címzett italok árát pedig visszatérítették. Távozása után így összegezte a kísérletet Twitteren:

Épp most rúgtak ki a Wetherspoons-ból, több, mint 100 rendelést kaptak 30 perc alatt.

Vagyis elég volt a követői töredékének érdemben reagálnia a felhívására ahhoz, hogy túlterheljék a kocsmát (ami amúgy is dugig volt vendégekkel).

Max Balegde eredetileg az arról készült videóját is megosztotta, ahogy a kocsmárosok elküldik őt a helyről. Az eset után sok követője gyerekesnek és tiszteletlennek nevezte, amiért a kocsma dolgozóit kinevette, miközben elküldik, ráadásul még meg is osztotta az erről készült videót. Ezért a kritikák után törölte ezt a videót, majd bocsánatot is kért a kocsmában dolgozóktól Twitteren.

A történetét felkapó bulvárlapokra (egészen pontosan a Sun beszámolójára) pedig az alábbi TikTok-videóban reagált. De némi beszólogatáson kívül gyakorlatilag csak kijavította a cikk pontatlanságait, hogy egyrészt ő nem hülye –  hiszen van érettségije –, másrészt nem 68 ezer követője van – hanem 885 ezer –, harmadrészt pedig sosem járt Sheffieldben – pedig a cikk szerint ott született.

@max_balegde

Get my name out ya mouth xx

♬ Monkeys Spinning Monkeys - Kevin MacLeod

Ajánlott videó

Olvasói sztorik