Élet-Stílus

Szexszimbólumnak tartják, de már nem is emlékszik, milyen az orgazmus

Carol Abranches / Instagram
Carol Abranches / Instagram
Meglepő vallomást tett Carol Abranches brazil modell, aki Rio de Janeirot képviseli majd hazája híres, Miss BumBum nevű szépségversenyén. Azt mondta, bár a külseje alapján szexszimbólumnak tartják, ő maga már nem is emlékszik arra, milyen egy orgazmus.

Attól, hogy valaki a szexuális kisugárzásából él, még nem biztos, hogy minden rendben van a szerelmi életével. Carol Abranches brazil modell például nagyon vágyik már egy megfelelő társra, ugyanis tíz éve nem élt át orgazmust senkivel – írja a Daily Star című brit bulvárlap.

 

A bejegyzés megtekintése az Instagramon

 

C A R O L I N A (@lynaj_715) által megosztott bejegyzés

Abrances problémáit a hűtlen partnerek okozzák. Azt mondja, a teste csak akkor képes orgazmusra, ha tudja, hogy száz százalékig megbízhat a partnere hűségében, de a férfiak, akikkel összehozza a sors, rendre megcsalják.

 

A bejegyzés megtekintése az Instagramon

 

C A R O L I N A (@lynaj_715) által megosztott bejegyzés

Egyelőre azonban nem a párkeresés áll a brazil modell életének középpontjában, hanem a Miss BumBum szépségverseny, amit júliusban rendeznek majd. A verseny zsűrije 27 induló közül választja ki azt, akinek a legszebb hátsófele.

A Miss BumBum tíz évvel ezelőtt, 2011-ben indult, azóta egyre nagyobb a felhajtás, és egyre több botrány robban ki körülötte. Előfordult már például, hogy a második helyezett az eredményhirdetéskor, a színpadon esett neki a győztesnek.

Kapcsolódó
Óriási botrány az utolsó popsiszépségversenyen Brazíliában
Nekiesett a második helyezett a győztesnek a színpadon.

Ajánlott videó

Nézd meg a legfrissebb cikkeinket a címlapon!
Olvasói sztorik