Élet-Stílus

Kolosztómiás tasakját pörgetve támadt rendőrökre egy részeg férfi

Metro Nashville Police Department
Metro Nashville Police Department
A bárban randalírozó amerikai férfi előkapta az ürülékét tartalmazó zacskót, és elkezdte lóbálni.

Rendőrök elleni erőszak vádjával indítottak eljárást egy 39 éves férfi ellen az amerikai Nashville városában, miután Kid Rock bárjában az ürülékével támadt rá két rendőrre – jelentette a helyi sajtó. Nicholas Newhartra a Big Ass Honky Tonk & Rock ‘N Roll Steakhouse nevű hely dolgozói hívták ki a rendőröket, miután a részeg férfi elállt egy vészkijáratot, és nem volt hajlandó onnan elmozdulni.

A kiérkező rendőrök megállapították, hogy a férfi annyira részeg volt, hogy alig bírt egyenesen állni, szemei vérben úsztak, és erős alkoholszag áradt belőle. Amikor odamentek hozzá, nem engedelmeskedett a rendőrök utasításainak, majd egyszer csak benyúlt a nadrágjába, ahonnan előhúzta kolosztómiás tasakját, és a rendőri jelentés szerint

elkezdte balról jobbra körbepörgetni, ami közben két rendőrt is eltalált az ürülékével.

A férfit letartóztatták, és a rendőrök elleni erőszak mellett nyilvános ittasság és rendzavarás vádjával indítottak eljárást ellene. A New York Post információi szerint szerdán még mindig egy rendőrségi zárkában volt, mert nem fizette ki a 4500 dolláros óvadékot, ami ellenében szabadlábon védekezhetne az ellene felhozott vádak ellen.

Ajánlott videó

Olvasói sztorik