Élet-Stílus

Pásztor Anna: A hírnév nevetséges Magyarországon

Erősebb Igen
Erősebb Igen
Nem szereti, ha művésznőnek hívják.

Pásztor Anna az Erősebb Igen című YouTube-műsor legutóbbi vendége volt, ahol az énekesnő a koronavírus-járvány alatt szerzett élményeit foglalta össze Liebhaber Judit műsorvezetőnek azzal kapcsolatosan, hogy nem fog félni többet.

Oké, két éve ülök itthon, két éve félek a Covidtól, két éve félek a haláltól, én most ott kimegyek oda és csinálok valamit, ami nem a félelem. Ha meghalok, meghalok, ha nem, nem, de legalább csináltam valamit. És így kéne élni az elejétől fogva, mert a halál minden percben ott van és lehet mondja: gyere jössz. Csak ezt elfelejtettük, ezért nem éltük meg a perceinket.

Kitért arra is, hogy hányadán áll a hírnévvel. Szerinte a művésznő jelző nem passzol hozzá:

A hírnév nevetséges Magyarországon. Mindig mondják, hogy művésznő. Milyen művésznő? Törőcsik Mari a művésznő. Én egy punk-rock énekesnő vagyok, aki örül, ha tud énekelni, táncolni meg főzni. Kicsi majmocskák vagyunk mi a televízióban, akik örömmel ugrálnak mert olyanok. Gyereklelkű majmocskák. Mindent lehet velük csinálni és még örülnek is. Nagyon megtisztelő, amikor öreg nénik fogdossák a kezemet és »Aj, cicám, amikor táncoltál olyan volt, mintha a fiatalságomat látnám.«. Na, az valami. Akkor jó, hogy felkeltem és gyakoroltam. Akkor úgy érzem, hogy van értékem.

Ajánlott videó

Olvasói sztorik