Élet-Stílus

Új szekrényén háborgott a TikTokon, de a videó miatt a párja másik barátnőjét is megismerte

Eredetileg egyik nő sem tudott a másik létezéséről, de azóta jóban van, és a férfival is mindketten szakítottak.

Ashley Shayne a TikTokon mesélte el, hogyan szembesült barátja hűtlenségével a TikToknak köszönhetően. A fiatal nő – akinek a történetét a brit Sun szúrta ki – egyik videójában azon háborgott, hogy egy általa megrendelt szekrény nem hasonlít eléggé ahhoz, amilyennek a képeken tűnt. A videóban a szekrény tetején egy pillanatra látszik egy bekeretezett fotó, amin Shayne barátjával közösen szerepel.

A történet azonban itt még természetesen nem ért véget. Egy későbbi, jelenleg 150 ezer megtekintésnél járó videójában Ashley Shayne arról mesélt, hogy az előbb említett háborgós videóban szereplő kép miatt megkereste őt egy sasszemű idegen nő, aki számon kérte: mit keres egy kép az ő párjáról egy ismeretlen nő TikTokon megosztott videójában?

A beszélgetésükből kiderült:

a férfi, akivel ekkor már mindketten több, mint egy éve együtt voltak, mindkettejüket átverte.

A vége az lett, hogy a két megcsalt nő között baráti viszony alakult ki, a férfinek pedig búcsút intettek. Ashley Shayne még védelmébe is vette új barátnőjét, akit a sokan próbáltak hibáztatni a TikTokon annak ellenére, hogy ő sem tudott (közös) barátjuk másik kapcsolatáról.

@ashley.shayne

##greenscreensticker ##cheatersdotcom ##girlpower

♬ original sound - shayneashley

Ajánlott videó

Olvasói sztorik