Élet-Stílus

Megszólalt a férfi, aki a dubai erkélyen meztelenkedő 17 nő útját szervezte

Elmondta azt is, hogy két nővel is lefeküdt közülük, de kiemelte: külön-külön.

Nagyon komoly visszhangja volt annak az április elejei esetnek, mikor egy tucat meztelenkedő nőt letartóztattak Dubaiban. Pontosabban nem is csak ennek, hanem a fotózásról készült videónak, amelyen Dubai egy felhőkarcolójának egyik erkélyén pózoltak a nők meztelenül.

A fotózás mögött álló férfit akkor orosz állampolgárnak tudták be, névtelenül, most azonban a Sun amerikai üzletembernek írta le, de kétségtelenül legalábbis oroszos neve van a 41 éves férfinek: Vitaliy Grechin. Ő volt az, aki minden költségét állta az útnak, azaz 13500 dollárt, úgy 4 millió forintot fizetett az úgynevezett Butt Squad (Popsi Osztag) – illetve még egy orosz fotós, Alekszander Ten – kirándulásáért.

A lapnak nyilatkozott is, arról beszélt, hogy nem kér elnézést a történtekért.

Kapcsolódó
Fiatal ukrán nők pózoltak meztelenül egy erkélyen Dubaiban, letartóztatták őket
Egy izraeli pornóoldal számára készülhettek a nagy botrányt kiváltó fényképek.

A nőket azóta vádemelés nélkül hazaengedték, a férfinek azonban maradnia kell, mert pozitív lett a koronavírus-tesztje, ami tíz napos karantént jelent neki. Vagyis nincs börtönben, de nem hagyhatja el a szobáját, és minden mozdulatát ellenőrzik.

Állítja, a Butt Squad egy baráti társaság, az interneten felkapott videó pedig nem reklámfogás.

Amit a lányok csináltak helytelen a dubai törvények szerint, de mi most egy rakás nagyon fiatal, izgatott, felvilágosult, rendes lányról beszélünk, akiknek semmi köze az escortozáshoz, modellkedéshez vagy bármi ilyesmihez

– mondta. Szerinte, mivel Dubaiban minden be van kamerázva, ha más férfiak is átmentek volna hozzájuk, vagy prostitúcióról lenne szó, akkor annak is kéne, hogy nyoma legyen. Mondta ezt annak ellenére, hogy két lánnyal is lefeküdt.

Két lánnyal ezek közül volt szexuális kapcsolatom is. De nem egyszerre. Normális emberek vagyunk.

A videó hátteréről meg azt mesélte, hogy a lányok, miután egy napot a napon töltöttek, levették a fürdőruhájukat, és gondolták, készítenek egy képet azzal a rendkívüli kilátással.

Nem volt előre megtervezve. Senkit sem kényszerítettek semmire. Én szerveztem az utazást, ami nem egy forgatás volt, mert nem volt forgatás

– emelte ki.

A szigorúan vallásos Dubai hatóságai elismerték, hogy deportálták az eset szereplőit, azt viszont nem közölték, hogy pontosan hány emberről van szó, és kaptak-e pénzbüntetést.

Ajánlott videó

Olvasói sztorik