Élet-Stílus

Úgy védekezz a stressz ellen, mint a Rhodiola Rosea! (x)

A Rhodiola Rosea (rózsás varjúháj) az adaptogén gyógynövények közé tartozik, rendkívül „stresszes” körülmények között él, speciális hatóanyagai révén képes ezekhez az egészen szélsőséges körülményekhez -rendkívüli hideg, kevés oxigén, kevés csapadék, intenzív napsugárzás – alkalmazkodni.

A mostani járványhelyzet idején az elhúzódó stressz hatására számos szellemi és testi tünet jelentkezhet mindannyiunknál. A Rhodiola rosea normalizálja, mintegy „kiegyensúlyozza” a testünk reakcióit a stresszhatásokkal szemben, így növelve stressztűrő képességünket.

A Rhodiola rosea speciális kivonatát, a WS 1375®-öt széles körben alkalmazzák a stressz és a túlterheltség szellemi és testi tüneteinek enyhítésére. A Rhodiola Rosea gyógynövényből speciális eljárással előállított standardizált kivonat a WS 1375®, a Vitango® gyógyszerkészítmény egyedülálló hatóanyaga – ezt a hatóanyagot egyéb Rhodiola-termékek nem tartalmazzák.

A Vitango® 200 mg filmtabletta növeli a stressztűrő képességünket, egyensúlyt teremt a hosszan tartó stresszhelyzetek, így a pandémia idején. Egyrészről feltölt energiával, így a fáradtság, kimerültség tovaszáll és képesek leszünk a feladatainkra koncentrálni. Másrészről csökkenti a stresszhormonok felszabadulását, így a feszültség, idegesség, szorongás is csökken. A Vitango® nem álmosít, nincs hozzászokás, nincs ismert gyógyszerkölcsönhatás, nagyon jól tolerálható, és már napi 2 tabletta megoldja a gondokat.

A Vitango® egyedülálló stressz elleni recept nélkül kapható gyógyszer, a stressz testi és szellemi tüneteire is hatással van, így segít aktívan, stresszmentesen megélnünk a mindennapokat a járvány idején!

Schwabe

Tudj meg többet: www.schwabe.hu

S-021-vitango-pr cikk-2021-feb

Hagyományos növényi gyógyszer.
A javallatokra való alkalmazása a régóta fennálló használaton alapul.

A kockázatokról és a mellékhatásokról olvassa el a betegtájékoztatót, vagy kérdezze meg kezelőorvosát, gyógyszerészét!

Ajánlott videó

Olvasói sztorik