Élet-Stílus

Véletlenül mellbimbót villantott, letiltották a streamert

ImJasmine egy jacuzziból élőzött, amikor valami félrecsúszott. A bikinije.

Egy napra eltiltottak egy ismert streamert a Twitchről, miután megsértette az oldal közösségi irányelveit.

A 220 ezer követővel rendelkező ImJasmine bűne az volt, hogy kilátszott az egyik mellbimbója. A streamer április 21-én egy jacuzziból indított közvetítést rajongóinak, akik közül többen is észrevették – és jelezték –, hogy a főhős bikinifelsője nem sok mindent takar.

ImJasmine gyorsan megigazította a fürdőruhát, de nem elég gyorsan: később a Twitteren jelezte, hogy 24 órás tiltást kapott a Twitchtől.

Az oldal szabályainak megsértéséért járt a büntetés: a csatornákon nem engedélyezett a meztelenkedés; a nemi szervek nem látszódhatnak (de még a ruhával fedett körvonalaik sem), és a mellbimbó villantása is szigorúan tilos – ez utóbbi előírás megsértéséért kapta a tiltást ImJasmine. (Ő látható a képen, amint épp nem sérti az Instagram szabályait.)

 

A bejegyzés megtekintése az Instagramon

 

imjasmine (@realimjasmine) által megosztott bejegyzés

A Twitchen egyébként óriási népszerűségnek örvend a jacuzzis élőzés

– ami azt jelenti, hogy a streamerek (legtöbbször bikinis nők) beszélgetnek a rajongókkal, úgy, hogy közben pezsgőfürdőben vagy medencében csücsülnek.

A Sun brit bulvárlap emlékeztet, hogy nemrég az amerikai Supcaitlint tiltotta le a Twitch, miután rengetegen jelentették a platform felé, hogy a streamer nyuszis szettje kissé túl kihívó (az alábbi képen épp nem különösebben).

 

Kapcsolódó

Ajánlott videó

Olvasói sztorik