Élet-Stílus

Betört egy lakásba, hogy pornót töltsön le

boonchai wedmakawand / Gettyimages - Illusztráció
boonchai wedmakawand / Gettyimages - Illusztráció
Az amerikai férfi otthagyta a DNS-ét a laptop billentyűzetén.

Több mint hat évig tartó börtönbüntetésre ítéltek Kaliforniában egy 22 éves férfit, aki betört három főiskolás lány lakásába, ahol egyikük laptopján pornográf felvételeket töltött le, és spermáját megtalálták a gép billentyűzetén – jelentette a helyi sajtó. Jonathan Jose Ruiz büntetéséről azután döntöttek, hogy hétfőn a bíróság előtt bűnösnek vallotta magát betörés és vandalizmus vádjában.

A férfit még 2018-ban tartóztatták le, miután betört az Orange városában található lakásba, ahol a rendőrség akkori közlése szerint átkutatta a főiskolás lányok szekrényeit, fehérnemű után kutatva, mielőtt pornót töltött le egyikük gépére. Emellett még tejet és sütit is fogyasztott – közölte a rendőrség.

A rendőrség közlése szerint Ruizt egy új módszernek köszönhetően tudták azonosítani, miután a számítógépről összegyűjtött bizonyítékot elküldték laboratóriumi vizsgálatra. Amikor elfogták, megtaláltak nála két fehérneműt, amit a lakásból lopott el.

Az NBC Los Angeles cikke szerint a férfi DNS-e szerepelt egy hatósági adatbázisban, miután 2017-ben vandalizmus miatt elítélték. Ruiz egy középiskola vécéjét fújta tele graffitikkel, amiért 30 napos börtönbüntetésre ítélték. Valamint kétszáz óra közmunkára, ami nem volt más, mint graffitik eltávolítása.

Ajánlott videó

Olvasói sztorik