Élet-Stílus

22 gyerekük van, mégis „luxusban” élnek

Szerencsére viszonylagos jómódban élhetnek annak ellenére, hogy úgy 400 millió forintnyi összeg mehetett eddig el a gyerekek felnevelésére.

A britek legnépesebb családjáról Radfordékról már mi is több alkalommal beszámoltunk, nem mindennapi életük van, amit javarészt annak köszönhetnek, hogy a 46 éves Sue és az 50 éves Noel Radfordnak 22 gyereke született, a legidősebb 31, a legfiatalabb mindössze egy éves.

A Mirror most arról ír, hogy

szerencsére a 22 gyerek felnevelése nem is okoz anyagilag gondot nekik, annak ellenére sem, hogy az apa szerint hétszámjegyű összeget költöttek utódjaikra eddig. Persze fontban, ami azt jelenti, hogy nagyjából 400 millió forintról van szó.

A brit lap azt írja, hogy a „luxus életmódra” részben a YouTube-csatornájuk ad lehetőséget – amelyen csaknem 270 ezer követőjük van –, de még inkább a népszerű pékségük és pitekészítő vállalkozásuk.

És hogy mire költik?

  • Autóra: a férj nemrégiben lepte meg feleségét szülinapja alkalmából egy Range Roverrel, amely legalább 12 millió forintot tehetett ki.
  • Lakásfelújításra: nem is olyan régen felújították a 10 hálószobás házukat, derült ki a 46 éves anya – aki életéből 16 és fél évet, élete harmadát töltötte állapotosan – nemrégiben közölt videójából. Például tévés ágya lett a szülőknek, emeli ki a lap az újdonságok közül.
  • Pezsgőfürdő és bár a kertben: ezekre a szülők a lezárások alatt tettek szert, ahogy egy pizzakemencére is. „A közösségi oldalakra feltöltött képek tanúsága szerint a gyerekek élvezik a pezsgőfürdőt. A szülők pedig a bárt.”
  • Szabadtéri mozi: amit nevezhetnénk projektornak is. Így nézték meg a Jurassic Worldöt tavaly. A család a falra vetített filmet egy kerti kanapén, babzsákokon és műfüvön ülve tekintette meg.
  • Heti bevásárlások: a szülőkkel jelenleg 18 gyerekük él. A korlátozások alatt heti 400 fontot (160 ezer forintot) költöttek a heti bevásárlásokon. Napi négy kenyeret és 16 pint tejet fogyasztanak el. Utóbbi, ha jól gondoljuk, napi 8 liter körül lehet. Emellett hetente 80 joghurtot, 3 tubus fogkrémet, 24 guriga vécépapírt élnek fel.
  • Szülinapi bulik: évente 24 szülinapot ülnek meg, és akkor még nem volt szó a többi ünnepről, mint a karácsony. Mióta a legidősebb gyerekük megszületett csaknem 40 millió forintnak megfelelő összeget adtak ki ajándékokra, Noel legalábbis így számolta ki.

Ajánlott videó

Nézd meg a legfrissebb cikkeinket a címlapon!
Olvasói sztorik