Nagyvilág

Egy átlagos brit családban 1,7 gyerek születik, Radfordék kicsit megnyomják a statisztikát

Imádjuk a gyerekek zsivaját – mondja az apuka.

44 perc erejéig betekinthetünk egy 18 gyerekes család életébe, Radfordék ugyanis ennyien vannak, ők az Egyesült Királyság legnagyobb családja. Noel és Sue Radford saját bevallásuk szerint imádják a ricsajt, amit a gyerekek csapnak, szeretnek velük lenni és nem látják értelmét, miért ne lenne jó az, ha egyre többen lennének.

A videóból kiderül, hogy az étkezés és minden egyéb hétköznapi dolog pontos koordinációt igényel. Noel elmondja, hogy általában egyszerre vásárolnak nagyobb mennyiséget, mivel úgy egyszerűbb tervezni.

Többnyire egyféle ételt készítenek egy nap, mivel ekkora létszámnál az a legegyszerűbb, ha mindenki egyfélét eszik. A család rendkívül boldog így, nem is tudják máshogy elképzelni az életüket. Radfordék 17. gyermeke tavaly tragikus körülmények között meghalt még a születés előtt az anyaméhben. A veszteség megviselte őket, de Sue azóta már újra áldott állapotban van.

A család elég feszült a mostani terhessgé miatt, nem akarják ugyanis, hogy újra komplikációk lépjenek fel.

A legnagyobb gyerekeknek már saját családjuk és gyerekeik vannak, a legkisebb pedig még csak tipegők, mint ahogy a videón is látszik. A kicsik közül 9 fiú és 8 lány, így ha a 18. baba is lány lesz, akkor pont egyenlő lesz az arány. Íme, a velük készült riport, érdemes átélni, milyenek az ő mindennapjaik:

Ajánlott videó

Nézd meg a legfrissebb cikkeinket a címlapon!
Olvasói sztorik