Élet-Stílus

Feltetováltatta magára a kisfia rajzát, egy nem várt probléma merült fel utána

De legalább a tetkó története jobb lett így.

A Tiktokon lehetséges olyan videókat is készíteni, amikor valaki feltesz egy kérdést, és a másik egy külön, mégis egybefűzött videóban válaszol rá. Így volt ez pigeonsandfries kérdése és th3victorygarden válaszának esetében is. Előbbi azt kérdezte, hogy kinek milyen értelmetlen tetoválása van, erre volt az egyik válasz th3victorygardené.

Az anya a videó elején feljebb húzza a pólója ujját, amivel így napvilágra kerül a karja belső oldalán egy tetoválás, egy rajz, egy koponyát formáló szikláról mellette pedig egy pálmafáról.

th3victorygarden azt gondolta, hogy a fia egyik rajzát tetoválta magára, ami milyen aranyos egy cselekedett már, csakhogy később kiderült

A fiam barátja rajzolta ezt

– mondja el a nő a videóban.

A posztnál még leírja azt is, hogy „Kevin, 6 éves, zsírkréta”. Az nem derül ki, hogy a fia, vagy annak barátja Kevin, talán inkább utóbbi, hacsak nem a zsírkréta neve, ezek után már semmiben nem lennénk biztosak.

@th3victorygarden

#stitch with @pigeonsandfries Kevin, age 6, crayon #tattoos #funny #myfavoritetattoo #doodle

♬ original sound - Whatever

A kommentek között hasonló esetről számoltak be mások is – írja a Mirror. Egy hozzászóló például azt írta, hogy azt gondolta, hogy a konyhájában bekeretezve a fia rajza lóg, tíz év tán derült ki, hogy nem a gyereke műve, a rajztanár rosszul osztotta ki a szülőknek a képeket.

Egy másik kommentelő pedig azt emeli ki, teljesen jogosan, hogy így viszont th3victorygardennek sokkal jobb sztorija van a tetoválásról, mintha tényleg a fia rajzát ábrázolná.

Ajánlott videó

Olvasói sztorik