Élet-Stílus

Védekezz a stressz ellen „szuperhős” tablettával! (x)

A második világháború alatt behatóan tanulmányoztak egy adaptogén gyógynövényt, a Rhodiola roseat. A tudósok arra keresték a megoldást, hogy a folyamatos stressznek kitett pilóták hogyan tudnának még magasabb szinten dolgozni - jobban, gyorsabban és hosszabb ideig repülni. Alapvetően egy „szuperhős” tablettát kerestek, ami megnöveli pilótáik stressztűrő képességét és lehetővé teszi, hogy a pilóták a stressz és a túlterheltség, fáradtság ellenére maximálisan tudjanak a feladatra koncentrálni, ne lankadjon a figyelmük, gyors döntéseket tudjanak hozni, emlékezni tudjanak minden fontos momentumra.

A mostani járványhelyzet idején az elhúzódó stressz hatására számos szellemi és testi tünet jelentkezhet mindannyiunknál. A Rhodiola rosea (rózsás varjúháj) normalizálja, mintegy „kiegyensúlyozza” a testünk reakcióit a stresszhatásokkal szemben, így növelve stressztűrő képességünket.  A Vitango® gyógyszerkészítmény hatóanyaga a Rhodiola rosea gyógynövényből előállított speciális kivonat, a WS 1375® – ezt a hatóanyagot egyéb Rhodiola-termékek nem tartalmazzák.

A Vitango® 200 mg filmtabletta növeli a stressztűrő képességünket, egyensúlyt teremt a hosszan tartó stresszhelyzetek, így a pandémia idején. Egyrészről feltölt energiával, így a fáradtság, kimerültség tovaszáll és képesek leszünk a feladatainkra koncentrálni. Másrészről normalizálja a stresszhormonok szintjét, így a feszültség, idegesség, szorongás is csökken. A Vitango® nem álmosít, nincs hozzászokás, nincs ismert gyógyszerkölcsönhatás, nagyon jól tolerálható, és már napi 2 tabletta megoldja a gondokat. A Vitango® segít aktívan, stresszmentesen megélnünk a mindennapokat a járvány idején is, így újra a munkánkra tudunk koncentrálni!

Schwabe

Schwabe

Tudj meg többet: www.schwabe.hu

S-022-vitango-pr cikk-2021-feb

 

Hagyományos növényi gyógyszer.
A javallatokra való alkalmazása a régóta fennálló használaton alapul.

A kockázatokról és a mellékhatásokról

olvassa el a betegtájékoztatót,

vagy kérdezze meg kezelőorvosát,

gyógyszerészét!

Ajánlott videó

Olvasói sztorik