Élet-Stílus

Kiszel Tünde régen nagyon mellre szívta a rosszindulatú kommenteket

TV2
TV2
Azóta rájött, hogyan tudja kizárni ezeket az életéből.

Kiszel Tünde nemrég a SlágerTV-n látható Drága családomban szerepelt, amiben Emilióknak mesélt arról, mennyire sérelmezte régen az őt és családját érő bántó kommentek. Elmondta, hogy nagyon megviselték, viszont ma már megtanulta elengedni a rosszakaró megjegyzéseket a füle mellett.

Régebben nagyon megviseltek, különösen azok, amelyekben az édesanyámat és a kislányomat bántották. Igazi anyatigris vagyok, a mai napig rosszul esik, ha valaki őt bántja a kommentekben. Sajnos a legtöbben ezt arctalanul, névtelenül teszik, pedig ha személyesen tennék, biztos, hogy elbeszélgetnék az illetővel. Így azonban mindig arra gondolok, hogy többségében olyanok csinálnak ilyet, akik boldogtalanok, megkeseredettek és abban élik ki magukat, hogy másokba belekötnek. Már sokat edződtem ezen a téren, nem veszem magamra az ilyen megnyilvánulásokat

– mondta, majd kifejtette, hogy lánya, Hunyadi Donatella egyébként jelenleg Szegedről visszaköltözött ideiglenes Budapestre, az online oktatás miatt, aminek kifejezetten nagyon örül.

Kapcsolódó
Kiszel Tünde: A naptárbizniszem egyidős a rajongóimmal
Jubileumi kiadása alkalmából Kiszel Tündét a kultikus naptárfotóiról kérdeztük. Kiderült, melyik volt kedvence, és mikor volt az a pont, amikor be akarta fejezni a naptárgyártást.

Ajánlott videó

Nézd meg a legfrissebb cikkeinket a címlapon!
Olvasói sztorik