Élet-Stílus

Újévi örömhírként kezdődött Horváth Éva második terhessége

RTL Klub
RTL Klub
Ismét fiúgyermeket vár a műsorvezető.

A Story magazin legújabb száma címlapon hozta a hírt, hogy Horváth Éva a második gyerekét várja. Az interjúból kiderül, hogy a gyerek fiú lesz, de az anya az első vizsgálatig úgy érezte, most lánya fog születni.

A műsorvezető elmondja: Szilveszter napján kezdte el érezni, hogy terhes, az első tesztet is ekkor végezte el, aminek az eredménye halványan ugyan, de pozitívat mutatott. Még több teszt elvégzése és a helyzet megvitatása után párjával úgy döntöttek, az örömhírt a legelső tesztről készített fotóval tudatják a nagyszülőkkel.

Ők viszont két órán át nem válaszoltak, mert valószínűleg annyira megijedtek. De nem a következő unokától, hanem attól, hogy koronavírustesztnek nézték azt, amit a képen láttak. Persze amint kiderült a tévedés, nagyon örültek ők is a következő unokájuk hírének.

Azóta Horváth Éva is remekül érzi magát. Az időzítést a világjárvány ellenére tökéletesnek érzi, és mióta tudja, megint fiút fog szülni – akire a sors ajándékaként tekint –, az első trimeszter rosszullétei is eltűntek.

Ajánlott videó

Olvasói sztorik