Élet-Stílus

Egy angol plébános állítja, hogy Meghan Markle-nek és Harry hercegnek nem volt semmilyen titkos esküvője

George Pimentel / WireImage
George Pimentel / WireImage
A pár azt nyilatkozta, hogy a hivatalos ceremónia előtt néhány nappal már egybekeltek.

Meghan Markle és Harry herceg az Oprah Winfrey-nek adott interjújukban árulták el, hogy a 2018. május 19-én hatalmas sajtófigyelemmel övezett esküvőjük valójában nem az igazi házasságkötésük volt. A pár arról számolt be, hogy a nyilvános dátum előtt három nappal ők már egybekeltek akkori otthonuk, a Nottingham Cottage hátsó kertjében. A szertartáson egyetlen családtagjuk sem volt jelent, csak ők és a canterbury-i érsek, Justin Welby, aki összeadta őket.

Newcastle plébánosa, Mark Edwards – akihez a pandémia során befutottak a privát esküvőkre vonatkozó megkeresések – azonban állítja, hogy nem történt meg a titkos ceremónia.

Justinnak volt egy magánbeszélgetése a párral a hátsó kertben az esküvő kapcsán, de biztosíthatom, hogy esküvőre nem került sor, amíg a televízió nem közvetítette a nemzeti eseményt

– idézi a PageSix Edwardsot, aki hozzátette, a szabályok szerint egyébként sem lehet érvényes a házasságkötés, ha nincsenek jelen tanúk.

Kapcsolódó
Rasszista, kirekesztő, érzelemmentes – Meghanék interjúja után ezt hihetjük a brit királyi családról
A vártnál is mélyebb és őszintébb lett Harry és Meghan interjúja Oprah Winfrey-vel: a sussexi pár elmondta, miért távoztak a családból és arról is, milyen szinten van jelen a rasszizmus Erzsébet királynő házában.

Ajánlott videó

Olvasói sztorik