Élet-Stílus

Fogadásból mellimplantátum rakatott be magának egy férfi influenszer

YouTube / Yeferson Cossio
YouTube / Yeferson Cossio
A több millió követővel rendelkező kolumbiai férfinak nem lett volna muszáj megcsinálnia, de a poén kedvéért csak megtette.

A modellként is dolgozó, de leginkább a közösségi oldalakon népszerű, kolumbiai Yeferson Cossio nem mindennapi bejelentéssel lepte meg követői. Közölte, hogy fogadást kötött sógorával, aki vállalta, hogy női mellimplantátumot rakat be magának, ha Cossio követőinek száma átlépi a hárommilliót az Instagramon. Ha ez nem sikerül a meghatározott időn belül, akkor Cossio lesz az, aki melleket csináltat magának.

Cossio végül megnyerte a fogadást, de úgy döntött, nem hagyja magára sógorát, és a poén kedvéért ő is vállalja a műtétet. Ahogy rajongóinak magyarázta előtte:

Képzeljétek el, amikor majd öreg leszek mesélhetem majd az embereknek, hogy egyszer elvesztettemm egy fogadást, és hatalmas női melleim lettek.

Bár nem sokan hitték el, hogy ő és sógora tényleg megteszi, amit ígértek, de végül tényleg megcsinálták a melleiket, és az eredményt közösségi oldalaikon osztották meg az eredményt.

 

View this post on Instagram

 

A post shared by Yef (@yefersoncossio)

 

View this post on Instagram

 

A post shared by Yef (@yefersoncossio)

Ha valakinek esetleg ahhoz van kedve, hogy megnézze, hogyan zajlott az operáció, ide kattintva ezt is megteheti, Cossio ugyanis azt is megosztotta a YouTube-oldalán. A videó végén látható az is, hogy családja hogyan reagált a nem mindennapi látványra.

Ajánlott videó

Olvasói sztorik