Élet-Stílus

Nemzeti dal, fotó a Parlamentből, hazafias gondolatok – így emlékeznek a magyar celebek

Mohai Balázs / MTI
Mohai Balázs / MTI
Nemzeti ünnep van, amiről a hazai hírességek sem feledkeztek meg.

 

Puskás Peti egy olyan videót osztott meg, amin zenésztársa, Ekanem Bálint, a Biebers oszlopos tagja énekli el a Nemzeti dal-t.

 

A bejegyzés megtekintése az Instagramon

 

Peter Puskás (@apuskaspeti) által megosztott bejegyzés

Gryllus Dorka csak sztori formájában osztotta meg párja, Simon Kornél színész posztját, aki arra kívánta felhívni a figyelmet tömör képaláírásával, hogy

a kokárda mindenkié.

 

A bejegyzés megtekintése az Instagramon

 

Simon Kornél (@kornelsimonofficial) által megosztott bejegyzés

Kiszel Tünde nem bonyolította túl a dolgot, a forradalom évfordulójára feldíszített Nemzeti Múzeumról posztolt egy képet.

Ahogy Dér Heni sem, aki egy forradalmárokat ábrázoló régi képet osztott meg a következő Kossuth Lajos idézet társaságában:

A haza örök, s nem csak az iránt tartozunk kötelességgel, amely van, hanem az iránt is, amely lehet, s lesz.

 

 

A bejegyzés megtekintése az Instagramon

 

Dér Heni (@heni_der_official) által megosztott bejegyzés

Zita Annoni a lehető legletisztultabb formáját választotta a megemlékezésnek: egy tenyérben tartott kokárdáról osztott meg egy fotót azzal a rövid leírással, hogy „Tiszteletet a hősöknek!”

Csősz Boglárka különleges módját választotta a megemlékezésnek: egy fotót osztott meg, amin férjével szerepelnek az Országház egyik üléstermében. A szöveg hozzá Petőfi Sándor Szabadság, szerelem! című versének angolul és magyarul egymás után.

Tóth Gabi Puskás Petihez hasonlóan szintén a Nemzeti dal-t választotta a megemlékezéshez. Egy idézetet osztott meg a versből egy olyan fekete-fehér kép társaságában, amin csak a kokárda színes.

Neki volt még egy forradalmi témájú bejegyzése: a család.hu-n megjelent írását népszerűsítette, amiben arról merengett, hogyan születnek ma újabb „Petőfik”.

 

A bejegyzés megtekintése az Instagramon

 

tothgabi (@tothgabi) által megosztott bejegyzés

Ajánlott videó

Olvasói sztorik