Élet-Stílus koronavírus

Nyolcmillió forintnyi dollárt kell fizetnie az utasnak, aki megütött egy légiutaskísérőt

Michael A. McCoy / Getty Images
Michael A. McCoy / Getty Images
Természetesen a maszkhasználat miatt vesztek össze.

Úgy tűnik, ez a hétvége a maszk nem viselése miatt kialakult balhékról szól. De míg egy dél-afrikai boltban vásárló nő a saját, frissen lehúzott tangáját húzta a fejére, amikor felszólították a szája és orra eltakarására, addig egy utas arcon ütötte a légiutas-kísérőt.

Sajnos videónk is van:
Tangáját használta maszkként egy nő a boltban
Sokan zseninek tartják, másik szerint undorító, amit művelt.

A hírről az ABCNews számolt be, akik azt írják, az incidens a Delta Miamiból Atlantába közlekedő járatán történt. A légikísérő megkérte egy nőt és kísérőjét, hogy vagy vegyék fel a maszkot, vagy hagyják el a gépet. A pár se erre, se arra nem volt hajlandó, hogy felhajtsák az asztalkájukat vagy bekapcsolják a biztonsági övüket, számolt be a Szövetségi Légügyi Hivatal (FAA). A Deltánál (a legtöbb légitársasághoz hasonlóan) a járatokon kötelező a maszkviselés az étkezéseket és ivást leszámítva.

A pilóták visszataxizták a gépet a kapuhoz, a párt pedig megkérték, hogy távozzanak. A női utas elkezdett a légiutas-kísérővel és más utasokkal kiabálni, majd a bal szeme alatt megütötte. Az FAA egyelőre nem azonosította az utasokat, azt mondják, a nőnek 30 napja van, hogy jelentkezzen és befizesse majd a büntetést, ami 27 500 dollár, átszámítva több mint nyolcmillió forint.

Ajánlott videó

Nézd meg a legfrissebb cikkeinket a címlapon!
Olvasói sztorik