Élet-Stílus

A 22 gyerekes brit család számára rémálommá vált a karantén

Az Egyesült Királyság legnagyobb famíliája kezd beleőrülni a bezártságba, ugyanis a velük élő 18 gyermekükkel elképesztő mennyiségű ételt fogyasztanak el, valamint rengeteg wc-papírt és fogkrémet vásárolnak. Ráadásul nagyon sokat kell használniuk a mosógépet.

Sue és Noel Radford 22 gyermekükkel Anglia legnagyobb családjaként a Channel 5 új műsorában szerepelnek, amelyben megosztják a koronavírus okozta bezártsággal kapcsolatos tapasztalataikat – írta meg a Ladbible.

A 45 éves anya elmondta, hogy a gyerekek gyakorlatilag kieszik őket a vagyonukból. Naponta 9 liter tejet isznak, és 4 kiló kenyeret esznek, továbbá heti 24 tekercs wc-papírt és 3 tubus fogkrémet használnak el. A karantén óta megduplázódtak az élelmiszerekre szánt költségeik. Az anya a sok házimunka miatt Hamupipőkének érzi magát. Az asszony leginkább a mosásba őrül bele, mert naponta 4-5 adag szennyes ruhát pakol a mosógépbe. Szerinte ez az őrület sosem ér véget.

A szülőkkel 18 gyerekük él otthon, így a taníttatásukkal is sokat kell foglalkozniuk. A nő nemrégiben szülte meg a 22. gyermekét. Az emberek gyakran kérdezik őket arról, hogy hogyan bírják ennyi gyerekkel, azonban szerintük a nagy családhoz is rutin kell.

Ajánlott videó

Nézd meg a legfrissebb cikkeinket a címlapon!
Olvasói sztorik