Élet-Stílus

Rossz vége lett a bújócskának, kis híján elvitte a kukás autó a szemét közé bújó gyereket

Amikor megtalálod a tökéletes búvóhelyet.

A bújócska valószínűleg soha nem fog kimenni a divatból. Legyenek a gyerekeknek bármilyen modern és menő játékai, kevés dolog hasonlítható ahhoz az élményhez, amikor valaki megtalálja a tökéletes búvóhelyet, és a barátai képtelenek a nyomára akadni – miközben már legalább háromszor elsétáltak mellette.

A tökéletes búvóhely megtalálásának minden generációban komoly presztízse van, épp ezért a gyerekek sokszor a legextrémebb körülményektől sem riadnak vissza. Így lehetett ezzel az a hétéves floridai kisfiú is, aki egy kukában bújt el barátai elől, hamarosan azonban torka szakadtából volt kénytelen üvölteni, hogy végre észrevegyék, ezáltal túlélje a kalandot.

A Ladbible írta meg, hogy a Hillsborough Countyban élő Elias Quezada számára annyira jól sikerült a játék, hogy nem hogy a társai nem vették észre, de még a munkájukat végző kukások sem, így mi sem természetesebb, a fiú kukájának tartalmát is beleborították a kocsijuk konténerébe, teljesen halálra rémítve ezzel a kisfiút.

Szerencsére a volánnál ülő férfi, kiszúrta a tükröben, hogy valami furcsa dolog is kiesett a kukából, jobban megnézve pedig máris meglátta, hogy egy gyerek keveredett bajba. Mikor kiszállt a kocsiból, már hallotta, hogy a fiú teljesen kétségbeesve segítségért kiáltozik. Ezt követően hamar kiszabadították Eliast, aki  azt mondta a médiának, azt hitte, itt a vég, a kukásautó palacsintát fog belőle csinálni.

A sofőr értesítette a 911-et a mentés után, ám hamar kiderült, hogy a fiú a közelben lakik. Elias nagymamája azt mondta, a fiú csak pár percre szaladt ki a házból, a következő pillanatokban pedig máris megtörtént a baj. Az idős nő nem tudott eléggé hálás lenni a kukás autót vezető férfinak, aki megmentette unokája életét.

Az Egyesül Államokban az elmúlt hetekben sorra viszik véghez a hőstetteket a hulladékiparban tevékenykedő dolgozók, legutóbb például egy elrabolt kislányt mentett meg munka közben két férfi Louisiánában.

Kapcsolódó
Két kukás mentett meg egy 10 éves elrabolt kislányt Louisianában
Felismerték a körözött járművet, amikor munkába mentek, ezzel pedig jó eséllyel megmentették a gyerek életét.

Ajánlott videó

Nézd meg a legfrissebb cikkeinket a címlapon!
Olvasói sztorik