Élet-Stílus

Egy vagyont keresett a férfi azzal, hogy engedte követőinek, hogy terrorizálják alvás közben

Nem volt nyugodt éjszakája a férfinak, de az igazi sokk már reggel érte.

Amikor valakit megkérdeznek, hogy mi lenne az álom munkája, jó eséllyel az elsők között fogja említeni azt, hogy lustálkodással szeretne pénzt keresni, de a legjobb mégis az lenne, ha az alvásért fizetnék. Azt hittük, mindez túl szép ahhoz, hogy igaz legyen, egészen mostanáig.

Az inlfluenszerek, a közösségi média és a streaming oldalak világában ez már egy valós alternatíva, amiből most egy férfi húzott busás hasznot a Business Insider cikke szerint. A csak Asian Andy néven emlegetett 26 éves férfi a legismertebb alvóstreamerek közé tartozik, ami azt jelenti, hogy a követői annyira imádják nézni, ahogy alszik, hogy ezért még fizetni is hajlandók.

Ez elsőre nem tűnik túl izgalmasnak, ezért Andy csavart egyet a történeten. A legtöbb streamerhez hasonlóan ő is beállította a Twitch-csatornáján, ha adomány érkezik, szólaljon meg valamilyen zene, esetleg Alexa olvassa fel az adományozó üzenetét. Ennek eredménye lett,  hogy a követők egész éjjel hangos zenével, kutyaugatással, kiabálással és az ébresztőóra csörgésével terrorizálták az alvó férfit.

Az sejthető, hogy a férfinak zaklatott volt az éjszakája, de a legnagyobb sokk mégis akkor érte, amikor reggel megnézte, mennyi pénz gyűlt össze, amíg ő aludt.

Egyetlen éjszaka alatt 16 ezer dollár, vagyis több mint 4 millió 700 ezer forint ütötte a markát.

Nem meglepő, hogy az adás legvégén szinte meghatódva köszönt el a követőitől, megemlítve, hogy Uber sofőrként óránként keresett 16 dollárt, ehhez képest jutott most az elképesztő összeghez.

Asian Andynek ez volt a legsikeresebb alvóstreamje, de a legkegyetlenebb szivatást már augusztusban elszenvedte egy hasonló projekt keretében. Akkor az egyik követője azzal verte fel, vigyázzon, mert valaki áll az ablaka előtt, ami akkor szinte halálra rémítette az alvással pénzt kereső influenszert.

Ajánlott videó

Nézd meg a legfrissebb cikkeinket a címlapon!
Olvasói sztorik