Élet-Stílus

Fehérneműben állt bosszút a dekoltázsa miatt megalázott modell

Visszavágott a kínos őszi esetért.

Eve J. Marie nevét még tavaly novemberben ismerhette meg a világ, amikor a lapok arról írtak, hogy a Playboy-modellt le akarták zavarni egy repülőről – a ruhája miatt.

Mint arról annak idején mi is beszámoltunk, Eve J. Marie hétéves fiával repült Texasból (egészen pontosan Dallasból) Oklahomába a Southwest Airlinesszal, amikor légiutas-kísérők felszólították, hogy

takarja el a dekoltázsát vagy szálljon le a gépről.

Végül a modell egy stewardesstől kapott pulóverrel fedte le a leopárdmintás felsőjét, és így már ruházata nem ellenkezett a légitársaság dress code-jával. Bár az ügy akkor megoldódott, Eve J. Marie – aki amúgy is rengeteget utazik a Southwesstel – meglehetősen megalázónak érezte a helyzetet.

A 26 éves nő most kitalálta, hogy bosszút áll a kínos szituációért, és készít egy valóban szexi fotósorozatot egy gépen. A kommentek alapján a modell 229 ezer követője elégedett a képekkel, sokan megjegyezték, hogy máris megváltják a jegyet erre a járatra.

 

A bejegyzés megtekintése az Instagramon

 

Eve J Marie (@evejmarie) által megosztott bejegyzés

A NY Postnak a Southwest mindössze annyit reagált a fotókra, hogy a légitársaság „kizárhat az utazásból vagy eltávolíthat a repülőről” minden olyan utast, aki „szemérmetlen, obszcén vagy nyilvánvalóan sértő magatartást tanúsít”, például illetlen, nyilvánvalóan kihívó ruhát visel.

Ajánlott videó

Olvasói sztorik