Élet-Stílus

Villogó mentővel vitte családját bevásárolni egy brit férfi

GMP Traffic
GMP Traffic
„Szégyenteljes és idióta” - jellemezte az esetet egy helyi önkormányzati képviselő.

Harminckét hétig tartó börtönbüntetésre ítéltek egy brit férfit, aki kék villogóval közlekedő mentőautóval vitte bevásárolni családját egy szupermarketbe az angliai Harpurhey városában – jelentette a helyi sajtó. A család a rendőrség közlése szerint megállt a parkolóban, majd azonnal be is ment a boltba vásárolni.

Miután a kiérkező rendőrök megtalálták a 32 éves férfit, kiderült, hogy jogosítványát bevonták. A mentőautót a beszámoló szerint használtan vette. Az autót lefoglalták, a férfit pedig őrizetbe vették.

Blessing Mukaukirwa ellen vádat emeltek, amiért vezetői engedély nélkül vezetett, valamint megkülönböztető jelzés engedély nélküli használata miatt. A férfit csütörtökön bíróság elé állították, és 32 hétig tartó börtönbüntetésre ítélték.

Az ítélethozatal után  Pat Karney helyi önkormányzati képviselő „szégyenteljes és idióta” viselkedésnek nevezte a férfi tettét, közölve, hogy a város jó hírét sározta be ezzel a tettel, aminek híre „körbejárta a világot” – írta a Manchester Evening News.

Ajánlott videó

Nézd meg a legfrissebb cikkeinket a címlapon!
Olvasói sztorik