Élet-Stílus

ValóVilág: a mostani a második legrövidebb széria

RTL Magyarország
RTL Magyarország
Ami azt jelenti, hogy bő két hónappal kevesebb időt kell a villában tölteniük a jelenlegi lakóknak a negyedik évad játékosainál. Február végén véget ér a tizedik széria, megnéztük, korábban hány napig kellett egy ország előtt zuhanyozniuk a versenyzőknek.

2002. szeptember elején elindult a Big Brother, rá tíz napra pedig a ValóVilág – utóbbinak olyan figurákat köszönhetünk, mint Oki vagy Majka. Az akkori évadot elég hamar lezavarták (103 napig tartott), a versenyzők szenteste előtt két nappal már szabadultak a villából (aki kiesett, az előbb), így a győztes (azóta nyomozóként dolgozó) Szabolcs már a családjával tölthette a karácsonyt. A villát alig szellőztették ki (gondoljunk arra, hogy a hálószobának még ablakai sincsenek), az újév első napján már új brigád költözött a villába, a győztes Laci mellett pedig rekordszavazattal, 47 ezer vokssal bekerült a villába egy akkor huszonhét éves pomázi lány, Molnár Anikó, aki a szériából egyedüliként maradt a felszínen. Május utolsó napján volt a döntő, ami azt jelenti, hogy 151 napig tartott a játék.

A karácsony megint kimaradt a buliból, a következő széria ugyanis december 28-án indult és közel fél évvel később, június 4-én ért véget Milo győzelmével. A 160 nap alatt olyan arcokkal lett gazdagabb az ország, mint Tommyboy, akinél nemrég bőrrákot diagnosztizáltak, vagy Leo, aki 2013-ban olyan műsort szerkesztett, ahol plazacicák tanultak horgászni.

A ValóVilág legemlékezetesebb évada az egyébként leghosszabb, 170 napig tartó negyedik volt, amiből többi között Baukó Éva, Nagy Alekosz és Béci (újabban Young G) váltak országszerte ismertté. Hat év telt el az előző széria óta, akkor a játékosok november 20-án költöztek be, és Alekosz május 8-án jött ki győztesként. Ők voltak az elsők, akik bent töltötték a karácsonyt is.

Ide most beszúrom a kedvenc ValóVilág-pillanatomat, amikor az egyik legszorosabb párbajban Éva legyőzte Gigit, és elkezdett hemperegni a stúdió padlóján.

Pár hónappal később pedig újra égtek a lámpák a villában, ugyanis szeptember 12-én beköltözött az újabb banda, akik végül 168 napot töltöttek bent, egészen február 26-ig. Ebben az évadban szerepelt Dukai Regina testvére, GergőCristofel is, akinek mindig meg kell gugliznom, hogy hogyan írják a nevét. És ennek a szériának köszönhetjük Seherezádét is, akivel kapcsolatban mindig arra csodálkozunk rá, hogy már megint nem úgy néz ki, mint ahogy legutóbb láttuk.

A hatodik megint egy picit rövidebb volt: a 2014. január 12-től május 11-ig tartó százhúsz nap sok ismert nevet nem termelt ki szerencsére, de köztük volt Aurelio is, akiről nemrég amiatt írtunk, mert elítélték emberrablásért. A férfi egy ideig együtt járt a negyedik évadban megismert, azóta pedig elég szép karriert befutó Nádai Anikóval.

És akkor innentől jönnek az extra rövid évadok, amikből egyetlen említésre méltó név sem maradt fenn a felszínen, így csak leírjuk, mettől meddig tartottak:

  • Hetedik évad: 2014. november 16-tól 2015. március 1-jéig – 106 nap
  • Nyolcadik évad: 2016. augusztus 27-től 2016. december 11-ig – 107 nap
  • Kilencedik évad: 2018. november 4-től 2019. február 17-ig – 106 nap

A tizedik ValóVilág november 14-én kezdődött, és ahogy elsőként megírtuk, február 27-ig tart, ami azt jelenti, hogy 106 napig követhettük és követhetjük, mit művelnek a játékosok a 22. kerületi villában.

Ajánlott videó

Olvasói sztorik