Szórakozás

VV Leo büszke a horgász plázacicákra

Az egykori valóságshow szereplő most egy olyan műsort szerkeszt, ami minden férfi álma: a realityben szexi plázacicák tanulnak horgászni.

A PVTV-nél (horgász-vadász csatorna) dolgozik VV Leo. Az egykori valóságshow szereplő a Csajok a parton című műsort szerkeszti, aminek lényege, hogy két szexi, plázacica megtanul horgászni. Igen, Igen ezzel az elképzeléssel garantált a siker, hisz melyik férfi nem akarna botokat markolászó szépségeket látni?! Ráadásul a lányok tényleg megtanulják ennek a hobbinak/sportnak az alapjait, hisz az elején egy kukacot sem mertek megfogni, később azonban már ilyen téren is sokkal bátrabbak lettek.

“A lányok tényleg sokat tanultak” – magyarázta a Hír24-nek VV Leo.

“A műsor egyébként nagyon sikeres és a lányokat annyi helyre hívják horgászni, hogy nem is tudjuk a kéréseket teljesíteni. Mindenképpen lesz következő évad is és már külföldön is érdeklődtek a széria iránt. Az első évad végén a lányokkal a Maldív-szigetekre utaztunk, ahol cápát fogtak, ezt hamarosan láthatják a nézők. De azt megígérhetem, hogy a műsor a jövőben is tartogat majd meglepetéseket” – magyarázta Leo.

Most pedig jöjjenek a szexi plázacicák. Sokak szerint Dorka és Dóra miatt még azoknak is horgászni támad kedve, akik eddig életükben nem fogtak pecabotot.

Szexi Rambóként is megállják a helyük

Szépen is tudnak nézni

Dorka szeret pózolni

Jó..nem csak szépek, tényleg tudnak horgászni

Ajánlott videó

Olvasói sztorik