Élet-Stílus

Megölte lányait az indiai házaspár, mert „isteni üzenetet kaptak”

Getty Images (illusztráció)
Getty Images (illusztráció)
Az indiai házaspár beleőrült a vallásba, és kivégezték lányaikat. Azonban hisznek abban, hogy halott gyermekeik feltámadnak.

Padmaja és Purushottam Naidu azért gyilkolták meg lányaikat, mert meg akarták nyugtatni a természetfeletti erőket – írta meg a Mirror.

A szülők brutálisan mészárolták le gyermekeiket: leszúrták, majd agyonverték őket. A hatóságok a 27 éves Alekhya holttestét a család imatermében találták meg, a 22 esztendős Sai Divya maradványait pedig a lakás másik részében egy piros ruhával takarták le.

A rendőrségi beszámolók szerint a családtagok furcsán viselkedtek a koronavírus járvány kitörése óta. Ravi Manohara Chari nyomozó így mesélt az ügyről:

Nagyon babonásnak tűnnek. Arra kértek bennünket, hogy tartsuk egy napig a házban a holttesteket, ugyanis szerintük a lányaik hamarosan újra életre kelnek.

A család rendszeresen imádkozott a szörnyű kivégzés ellenére. Egyelőre megfigyelés alatt tartják a Naidu házaspárt, és még az sem lehetetlen, hogy egy pszichológiai kezeléssel megússzák.

Ajánlott videó

Olvasói sztorik