Élet-Stílus

Négy nappal szakításuk után kirabolta volt barátnőjét egy floridai férfi

Nicholas Free / Gettyimages - Illusztráció
Nicholas Free / Gettyimages - Illusztráció
Fegyvert szegezett rá, és ellopta telefonját, de ez még csak a kezdet volt.

Letartóztattak egy 22 éves férfit az amerikai Florida államban, miután kirabolta volt barátnőjét, alig négy nappal a szakításuk után – jelentette a helyi sajtó. A rendőröket vasárnap délelőtt riasztották egy fegyveres rabláshoz Gainsville városában.

Az áldozat közölte a rendőrökkel, hogy volt barátja, Aahtrell Johnson fegyvert szegezett a fejéhez, majd elvette telefonját, ami a rendőrségi beszámoló szerint 1300 dollárt, azaz nagyjából 380 ezer forintot ér.

Közben a nő lakásából ellopták a pénztárcáját, valamint a számlájáról is levettek ezer dollárt (296 ezer forint). A rendőrség gyanúja szerint ezeket a bűncselekményeket is Johnson követte el.

A rendőrségi jelentés szerint Johnson és áldozata egy háztartásban élt, és négy nappal azelőtt szakítottak, hogy fegyvert nyomott a nő arcába, és kirabolta. A férfit vasárnap letartóztatták, és fegyveres rablás vádjával indítottak eljárást ellene.

Johnsont egy megyei fogházba szállították, ahonnan tízezer dollárt óvadék ellenében szabadulhat, hogy szabadlábon védekezhessen az ellene felhozott vádak ellen.

Kapcsolódó
A szakítás mindig kudarc
Az érzelmi kötődés és a közös szokások okozzák azt, hogy nehéz a szakítás állapota.

Ajánlott videó

Nézd meg a legfrissebb cikkeinket a címlapon!
Olvasói sztorik