Élet-Stílus

A nőknek kötelessége férjük focicsapatának szurkolni a szaúdi házassági tanácsadó szerint

SeventyFour / Gettyimages - Illusztráció
SeventyFour / Gettyimages - Illusztráció
Így el lehet kerülni a házastársi feszültséget.

A jól működő házasság érdekében a nőknek kötelessége, hogy férjük kedvenc focicsapatának drukkoljanak – jelentette ki egy szaúd-arábiai házassági tanácsadó egy helyi televíziós műsorban. Basma Jumaa a The New Arab című, londoni központú arab újság beszámolója szerint kijelentette, hogy a nőknek rugalmasnak kell lenniük, és a problémamegoldásra kell helyezniük a hangsúlyt, hogy a házasság feszültségmentes legyen. És ennek része, hogy férjük focicsapatának szurkolnak.

A tanácsadó az Al Ekhbariya szaúdi televíziós csatorna műsorában kijelentette, hogy a feleségeknek meg kell próbálni érdeklődni azok után a dolgok után, amit a férjük szeret, és drukkolni a férj kedvenc focicsapatának, és vele együtt ünnepelni, ha a csapat győz. A nő hozzátette:

Jó, ha megtanulja pár játékos nevét, és a csapat mezét hordja.

A tanácsadó a lap cikke szerint még közölte azt is, hogy a nőknek megértőnek kell lenniük, ha férjük elmegy otthonról. Ilyenkor szerinte a nők jól teszik, ha kihasználják ezt az időt, mert „biztos van valami, amit megcsinálhatnak, míg férjük távol van”.

Ajánlott videó

Olvasói sztorik