Élet-Stílus

Elképesztő dolgot tudott meg a férfi, aki orvoshoz fordult a rossz házassága okozta stressz miatt

fotó: Strauss/Curtis / Getty
fotó: Strauss/Curtis / Getty
Egy oregoni férfi azt érezte, hogy napról napra, egyre jobban megromlik a kapcsolata a feleségével. A férfi végső kétségbeesésében a családja orvosához fordult, hogy segítsen neki enyhíteni az otthoni helyzet miatti stresszt és depressziót, és adjon neki tanácsokat a házassága megmentéséhez. Az orvos meg is tett minden tőle telhetőt, csak később kiderült, hogy a férfi feleségének éppen vele van viszonya.

Peirson Tone zenész és befektetési tanácsadó, a felesége, és a két gyerekük három éven át, mindig ugyanazt az orvost keresték fel, ha egészségügyi problémáik voltak. Ronald Rosen integratív orvoslást gyakorol, vagyis egyszerre kezeli a testi és lelki nyavalyákat, a modern orvostudomány eszközei mellett pedig használja a természetgyógyászat, és a keleti orvoslás módszereit is – írja az Oregon Live.

Amikor 2018 novemberében Tone házassága megromlott, és a férfi úgy érezte, már nem tud mit tenni, elment Rosen rendelőjébe. Arra kérte az orvost, hogy adjon neki valamit stresszre, és depresszióra, és ha tud, adjon neki tanácsot, amivel megmenthetné a házasságát. Rosen orvosi marihuánát és CBD-t (kenderkivonatot) írt fel neki, légzéstechnikákat tanított neki, és bőven ellátta párkapcsolati tanácsokkal is. Csakhogy később kiderült, hogy Tone házassága épp azért romlott meg, mert a felesége a doktorral folytat titkos viszonyt.

Miután a dologra fény derült, Tone beperelte az orvost. A nyilvános bírósági iratok szerint a férfi az őt ért érzelmi károkért és a családja feldúlásáért 2,9 millió dollár kártérítést követel Rosentől. A sajtó kérdéseire az orvos és Tone ügyvédje sem kívántak reagálni.

(Kiemelt képünk illusztráció, fotó: Strauss/Curtis / Getty)

Ajánlott videó

Olvasói sztorik