Élet-Stílus

A sminkkészleteknek örül legjobban a nő, akinek a kukázás a hobbija

A virginiai fiatal TikTokon mutatja meg a szemetesekben talált kincseket.

Kayla Wood minden éjjel bevetésre megy. A virginiai nő általában éjjel 1 körül indul, hogy felfedezze áruházi szemetesek tartalmát.

A nő a Sun brit bulvárlapnak elmesélte: rengeteg értékes termékre bukkant már a kukázások során, a legnagyobb kincs egy 150 dolláros (44 ezer forint) hajvasaló és –göndörítő volt, de talált már 40 dollár (11 ezer forint) értékű éjszakai bőrregenerálót és 43 dolláros (12 ezer forint) sminkpalettát is. Leginkább sminkes dolgokra utazik, mert mint mondja, az iszonyú drága.

Talált már kozmetikumokat, parfümöket, fülhallgatót, hangszórót, játékokat, ékszereket – és még sok minden mást.

A kukázás kétségtelen előnyei mellett elismeri azt is, hogy nem kellemes tevékenységről van szó: a kuka büdös, ő pedig koszos lesz utána. Azt mondja, „húgyos-szaros” szemetesekben kell turkálnia, de általában kesztyűt visel (az alább látható videón mondjuk épp nincs rajta), mindig van nála kézfertőtlenítő, és amikor hazaér, azonnal lezuhanyozik.

@kayla.bxtchhhhUlta & 5 below ! ##fyp ##dumpster ##dive ##trash ##recycle ##virginia♬ original sound – Kayla 🌹


Fura hobbijáról a TikTokon szokott mesélni; a kommentelők általában elborzadnak a videókon, sokan azt írják, amúgy sem csinálnának ilyet, főleg nem járványhelyzetben.

Kayla Wood sajátos esti elfoglaltsága egyáltalán nem egyedi: ez a korábban bemutatott texasi nő például kifejezetten a nagyáruházak szemeteseiben talált termékekből él:

Kapcsolódó
Főfoglalkozású kukázó lett a kétgyerekes anya
A texasi nő két éve csak a nagyáruházak szemeteseiben talált termékekből él.

Ajánlott videó

Olvasói sztorik