Élet-Stílus

Letartóztattak egy párt, mert az egyik legnagyobb amerikai óriáskeréken szexeltek

John Coletti / Getty Images
John Coletti / Getty Images
Azért buktak le, mert videót készítettek az aktusról, és azt feltöltötték egy pornóoldalra.

Közerkölcs megsértése miatt letartóztattak egy Dél-Karolinában élő amerikai házaspárt, akik a vád szerint egy 60 méter magas óriáskeréken szexeltek, és erről videót is készítettek – jelentette a helyi sajtó. Eric és Lori Harmon azután bukott le, hogy a rendőrség felfigyelt az egyik pornóoldalra feltöltött felvételre.

A pár (amelynek mindkét tagja harminchat éves) a dél-karolinai Myrtle Beach város tengerpartján álló SkyWheel egyik üvegfalú gondolájában szexelt, a beszámolók szerint „mindenki szeme láttára”, de úgy tűnik, akkor ezt senki sem vette észre. A negyvenkét gondolából álló, hatvan méter magas óriáskereket üzemelő cég közölte, hogy munkatársai csak azután értesültek az esetről, hogy látták a letartóztatásról szóló híreket a sajtóban.

A cég, ami úgy hirdeti az óriáskereket mint „nagyszerű szórakozás minden korosztálynak”, „nagyon felkavarónak” nevezte az esetet, és közölték, hogy az teljesen ellentétes a cég értékeivel, és nem tolerálják az ilyesfajta viselkedést.

A január 16-án letartóztatott pár ellen nyilvános meztelenkedés és tiltott obszcén tartalom előállításában való részvétel vádjában indítottak eljárást. Mindketten óvadék ellenében szabadlábon védekezhetnek az ellenük felhozott vádak ellen.

Ajánlott videó

Olvasói sztorik