Élet-Stílus

„Igazából nagyon örülnék neki, ha meghalna a kutyánk” – mindenkit kiborított a brit bokszoló felesége

Tyson Fury felesége egy talkshowban magyarázta, mennyire nem érdekli a velük élő állat.

Tyson Furyről többször írtunk már elismerően, egy tavaly év végi cikkben például a nehézsúlyú mezőny egyik legalulértékeltebb bokszolójaként emlegettük. Most azonban valószínűleg ő is kellemetlen napokat él át, amit leginkább a feleségének köszönhet, akinek az Instagramon milliókat sikerült kiborítania egyetlen mondattal.

Az Independent azt írja, Fury felesége, Paris Fury a Nagy-Britanniában hosszú ideje nagy sikerrel futó, jelenleg az Instagram TV-n látható Loose Woman című talkshowban engedett meg magának egy olyan mondatot, miszerint

Igazából nagyon örülnék neki, ha meghalna a kutyánk, mert csak problémát jelent.

Itt azonban nem állt le, helyette elkezdte kifejteni mennyire nem kötődik az állathoz, akire egyszerűen nem jut már sem ideje, sem energiája az öt gyermeke mellett. Mint mondta, tudja, hogy nagyon kegyetlenül hangzik a fenti mondat, de tudja, hogy a legkevésbé sem érezné rosszul magát az állat halála esetén.

Van öt pisilő-kakiló masina a házban, és akkor még ott van a kutya is, és mindet nekem kell etetnem, sétáltatnom és takarítanom utánuk.

A kommentelők persze rögtön megtalálták a nőt, szinte kivétel nélkül úgy gondolják, hogy gusztustalan volt a megnyilvánulása, sokan pedig azt tanácsolták, ha ennyire nem akar törődni az állattal, inkább adja örökbe – már csak azért is, mert a kutya „egy sokkal szeretőbb gazdát érdemelne”.

A mondat egyébként azért hangozhatott el a műsorban, mert a háziállatok meggyászolása volt a téma, reflektálva a brit színésznő és komikus, Miranda Hart esetére, aki szabadságra ment, miután elvesztette a kutyáját.

Ajánlott videó

Olvasói sztorik