Élet-Stílus

ValóVilág: ha Gina kiesik, nézhetjük három irritáló szerelmespár évődését

A héten párbaj, nézzük megy picit, hogy állunk most a játékkal.

A szombati párbaj után, ahol Amanda esett ki, volt egy kiválasztás is, ahol a villalakók közül heten rakták jeleiket Ginára, így a következő párbajon ő már biztosan ott lesz. Nem biztos, hogy ez így alakult volna, hogy ha nincs a fél bandán lila kendő: többen elmondták, hogy kényszerből rakják Ginára, egyébként másvalakit küldenének haza, csak azon ott van a védettséget jelentő kiegészítő.

Egy kis összefoglaló: a villalakók az első napoktól kezdve két táborra szakadtak és eddig az összes kieső abból a csapatból került ki, amiben már csak Fru, Gina és Renátó vannak. Mivel a párbajokon a nézők szavazatai döntenek és eddig elképesztő fölénnyel mehettek vissza a villába a másik csapat tagjai (legutóbb például Merci a rekordmértékű szavazatok több mint nyolcvan százalékát kapta), lassan egyértelművé válik az üzenet a kisebb banda részére, hogy valamit nagyon rosszul csinálnak.

Eddig (a villában pár órát eltöltő Mercédeszen kívül) kiesett:

  • Digo, aki lyukra futott, amikor letagadott egy nyilvánvaló dolgot, majd hazugnak nevezte Bálintot és agresszíven viselkedett vele.
  • Gábor, aki egy Alekosz-hasonmásként viselkedett, de ami már a negyedik évad győztesében is irritáló volt, az itt dupla annyira csapódott le.
  • Amanda, akit az első napokban erős játékosként jellemeztek a társai, de aztán a társaság rossz hatással volt rá.

Fru, Renátó és Gina körül emiatt elkezdett fogyni a levegő, amit mindenki máshogyan dolgozott fel:

  • Gina elkezdte a normális arcát mutatni – rajta egyébként teljesen látszik, hogy egyébként nem rosszindulatú ember, tényleg csak rossz csapatot választott magának.
  • Fru bár hetekig lerázta Renátót és válogatott indokokkal utasította el a férfi közeledését, miután a társai egy feladat keretében közölték vele, hogy ő a leggyengébb és legjelentéktelenebb lakó a villában, taktikát váltott és közel engedte magához a férfit. Annyira, hogy azóta a Belevalóban minden este láthatjuk, ahogy (szemmaszkkal a fején) Renátóval szexel a többiek mellett.
  • Renátó pedig még inkább agresszív és mindenre úgy reagál, mint aki hajszálnyira van a fizikai erőszaktól.

Ami viszont szomorúbb, az a Fru-Renátó páros viselkedése, de akkor térjünk át a párokra.

Fru és Renátó

Kapcsolatukban senki sem hisz a villában és a tévénézők is többször elmondták kommentben, illetve a Belevaló betelefonálós részében, hogy nettó taktika, amit ők ketten csinálnak. Ráadásul elég sunyi játékot nyomnak: Renátó például mindig is hangoztatta, hogy ő bátran megy párbajozni, ha eljön az ideje, ehhez képest ragaszkodott ahhoz, hogy kapjon a karácsonyra beküldött lila kendők közül egyet. Az, hogy ő és Fru részesült a védettségből, ahhoz vezetett, hogy a másik csapat mind a hét tagja (kizárásos alapon) Ginára rakta a kendőt így Renátó és Fru párbajra küldték a csapattársukat. Renátó egyébként a lehető legrosszabb tanácsadó és nem tudni, hogy nem látja át az erőviszonyokat, vagy a saját malmára hajtja a vizet tudatosan – egy dolog azonban biztos: a kiesett Amanda már tisztán látja, hogy Renátó okozta a vesztét azzal, hogy rábeszélte, Mercit vigye ki párbajozni.

RTL Magyarország

Fru és Renátó kapcsolatát rossz nézni, egyértelmű, hogy Fru a gondolattól is rosszul van, hogy a férfi hozzáér, degradálóan beszél vele.

Amanda levele:

Moh és Merci

Nem lepődnénk meg, ha a Dancing with the Starsban sztárvendégként szereplő Gabriela Spanic kicsit még Magyarországon maradt volna és tolmácsával Moh és Merci kapcsolatát nézné, ugyanis az bármelyik brazil szappanoperában megállná a helyét. Merci ugyanis szerelmes Moh-ba, a srác viszont bár hangoztatja, hogy nem szeretné, ha a lány többet érezne iránta, azért az nem okoz neki gondot, amikor Merci hozzábújik vagy éppen tudnak szexelni egyet a takaró alatt.

RTL Magyarország

Merciben az is idegesítő, hogy két hangja van: egy normális, amivel a konfliktusokkor és például a riportszobában beszél, illetve egy nyávogós, amikor azon évődik minden adásban húsz percig, hogy Moh miért nem szereti őt viszont. Moh egyébként a tizedik évad Jerzy-je és nemcsak külsőleg: sok vizet nem zavar, ha megszólal, akkor pedig inkább ne tette volna.

Dani és Virág

December közepi cikkünkben már részletesen foglalkoztunk Danival és azzal, hogy mennyire abuzív a viselkedése. A műsor készítői és érzik, hogy Dani túllő a célon, ezért olyan is volt már, hogy egy-egy jelenet után Puskás Peti közölte, hogy azért ne azt a viselkedési formát tekintsük normálisnak, amit Dani prezentál a villában.

RTL Magyarország

Virág érzelmileg függ Danitól, aki ezt kihasználja – lealacsonyítóan beszél a lánnyal, illetve amikor az elmondja, hogy kicsit többet érez iránta, ellöki magától, de azért érzelmileg manipulálja, de nem mondja ki egyértelműen, hogy nem szeretne semmit a lánytól, mert:

  1. Legyezi az egóját, hogy valaki így lelkesedik iránta.
  2. Arra jó a lány, hogy esténként orálisan kielégítse vagy szexelhessen vele.

Ezt a kapcsolatot azért rossz nézni, mert míg Fru és Renátó egymásnak valók a taktikus „szerelmükkel”, addig Dani egyértelműen kihasználja a figyelemre és a szeretetre szomjas Virágot.

Kapcsolódó
ValóVilág: egy hónap alatt kiderült, hogy Fru opportunista, Dani meg lenézi a nőket
November 14-én indult a ValóVilág tizedik évada, azóta pedig pont eltelt annyi idő, hogy a játékosok már ne tudják megjátszani magukat, és meglássunk picit abból, milyenek is valójában.

A többiek

Jelenleg nincs párja Vivinek, Bálintnak és Robinak, így abban az esetben, ha Gina esik ki a szombati párbajon, ők ellensúlyozhatják az idegesítő párokat. Az a baj viszont, hogy Bálint és Robi a ValóVilág ötödik évadából megismert Csabára hasonlítanak: ártalmatlan és jószívű, a dolgokat reálisan látó emberek, de sok vizet nem zavarnak – és ha ilyen embereket kéne nézni a műsor végéig, arra hamar ráunnának a tévénézők. Vivi karaktere izgalmas, a szó jó értelmében egyszerű lány – benne még van potenciál és akár egy karakterfejlődés is kijuthat neki.

Azt nem lehet tudni, hogy Gina kit hív ki szerda este és lesz-e csavar a történetben azt leszámítva, hogy viszonylag kevés embert vihet ki a lila kendők szétosztogatás amiatt, de picit imádkozom, hogy bárcsak Fru valahogy elvesztené a védettségét és Gina kapna az alkalmon és kivinné őt bosszúból, amiért Renátóval kigolyózták Amandát a játékból.

Már csak azért is, mert Ginának valószínűleg csak Fru (és Renátó) ellen lenne esélye visszajönni.

Ajánlott videó

Nézd meg a legfrissebb cikkeinket a címlapon!
Olvasói sztorik