Élet-Stílus

ValóVilág: egy hónap alatt kiderült, hogy Fru opportunista, Dani meg lenézi a nőket

RTL KLub
RTL KLub
November 14-én indult a ValóVilág tizedik évada, azóta pedig pont eltelt annyi idő, hogy a játékosok már ne tudják megjátszani magukat, és meglássunk picit abból, milyenek is valójában.

VV Mercédesz

Az ő kiesése elég rendhagyó és megkérdőjelezhetően igazságos volt: szavazást indítottak a nézők körében, amiben arról lehetett dönteni, hogy ki generálja a legtöbb sztorit a villában. A legkevesebb szavazatot Mercédesz kapta, aki alig pár napot töltött el odabent, de már pakolhatott is.

Viszlát :(

VV Digo

Az első párbajon a villában feleslegesen keménykedő, ügyeletes rosszfiút alakító Digo annyira pofára esett, hogy két kerülettel arrébb is lehetett hallani: Bálint kétszer annyi szavazatot kapott, mint ő. Vesztét az is okozhatta, hogy letagadta a Ginával a paplan alatt történteket (amiket Gina kürtölt szét), majd hülyének és kvázi hazugnak nevezte Bálintot – azt felejtette csak el, hogy a nézők mindent látnak, és ők döntenek.

Digo felejthető villaléte után ráment arra, amiből könnyen pénzt lehet csinálni: készített egy autotune-os tucatklipet, december elején pedig azért grasszált plázákban, hogy megnézze, felismerik-e őt az emberek. A villában egyébként két banda alakult meg már az első napokban, úgy tűnik, Digo rosszul választott: a RenátóAmandaGinaGábor bandából utóbbi esett ki a második párbajon.

VV Gábor

Gábor azt hitte, ami bejött Alekosznak, az majd őt is a döntőig juttatja, de ami tíz éve még „vicces” és „egyedi” volt, az 2020-ban már simán csak idegesítő. Gábor „játékát” és „érveléseit” (ha valaki tényekkel állította szembe, ő arra hivatkozott, hogy a másik miért beszél hangosan, nem reagált rájuk) olyan szinten nem bírták már idegekkel a villában, hogy amikor megszórták jelekkel, és ő lett a kiválasztott, az akkor védettséget élvező Bálint inkább levette a kendőjét, és kérte Gábort, hogy vigye ki őt párbajozni, mert már nem bír vele együtt élni. A többi pedig már történelem – szó szerint, ugyanis Bálint a szavazatoknak a 77 százalékát kapta meg.

És akkor akik még bent vannak.

VV Fru

Fru az elmúlt négy hétben rájött, hogy a többiekhez képest észrevehetetlen a jelenléte a villában, ezért bár hetekig határozottan visszautasította Renátó közeledését, ez konkrétan percek alatt megfordult, és most már fehér hercegnek hívja a férfit. A legtöbb játékostársa taktikát sejt e mögött, és valószínűleg tényleg így van: arra számít, hogy a nézők szemében így majd érdekessé válik ő és az is, hogy miként alakul a kapcsolata Renátóval. Ezt mondjuk gyengíti az, hogy bár éjszaka puszilkodnak a férfival, nemrég esett le neki, hogy fényes nappal sem dugdoshatja Renátót, és a többiek előtt kell smárolni és bújni, emiatt volt is egy vitája Renátóval.

 

A bejegyzés megtekintése az Instagramon

 

vv10fru (@vv10fru) által megosztott bejegyzés

VV Amanda

Amanda egyébként tök jó játékos, és szerethetőbb is lenne, ha nem a lúzercsapatba sodródott volna az elején, és vált volna az első két hétben közellenséggé. Abszolút nem rosszindulatú, de az látszik, hogy Gina árnyékában él, őt követi mindenhova. Ez az elmúlt egy-két hétben picit változni látszik, valószínűleg ő is rájött, hogy nem jó emberekkel vette körbe magát, és az sem biztos, hogy barátsága Ginával szimpatikussá teszi őt a tévénézők szemében.

VV Merci

Az elmúlt négy hétben sok dolog nem derült ki Merciről, talán csak az, hogy nagy valószínűséggel ő szinkronizálta a Shrekből a mézeskalács-figurát, mert elképesztően affektálva és nyávogva beszél. Se veled, se nélküled kapcsolatban van Moh-val, követni sem lehet, hogy most éppen melyikük (nem) szerelmes a másikba. Szemmel látható, maradandó dolgokat eddig nem nagyon tett le az asztalra, de nagy meglepetés lehet a végén.

VV Moh

A villa első hetei Moh szarkavarásairól szóltak, nem volt olyan adás, amiben ne zavarták volna össze a nézőket azzal, hogy Moh kinek mit és kinek mit nem mondott, generálva ezzel a feszültséget. Mivel hozzászokott, hogy külseje beleillik a tömegízlésbe, így eddig nem sok mindent kellett aggyal megoldania, el kell kezdenie taktikázni, mert az sokáig nem tartja majd bent őt, hogy jól néz ki.

RTL Klub

VV Virág

Virág a legnagyobb rejtély, aki első blikkre nem tűnik túl okosnak, de valahogy mindig van olyan jelenet, ahol ő látja a legjobban a helyzetet. Elképesztően vágyik a szeretetre, amiért cserébe elég sok mindent elnéz Daninak.

VV Dani

Dani Bálinthoz hasonlóan falkavezér, és bár valószínűleg sokáig eljut majd, mert erős emberekkel nincs konfliktusa, sőt Bálinttal jóbarátok, nem feltétlenül szimpatikus – elég csak megnézni, hogyan bánik Virággal. Nemrég például leordította a lányt a „piás feje miatt”, és hogy ő nem szereti, ha egy lány alkoholt iszik – tette mindezt úgy, hogy ő maga is másnapos volt. Nagyon sok olyan kijelentést tesz, amivel verbálisan bántja a lányt, például amikor a szemeit dicséri, majd hozzáteszi:

Szép vagy, szép vagy, szebb a szarnál, de nem vagy szebb a valagamnál.

VV Renátó

Renátó szintén a kisebbségben lévő, nem túl közkedvelt csapat tagja, aki nemrég meglátta a lehetőséget abban, hogy Fru zöld lámpát adott neki. Az még nem derült ki egyértelműen, hogy őszintének tartja-e a lány közeledését, vagy leesett neki, hogy Fru opportunista, és felül a lóra, hogy aztán majd – ha kiderül, hogy Fru csak érdekből közeledett felé – az áldozat szerepben tetszeleghessen. Renátó egyébként elég hamar válik agresszívvé, számos alkalommal üvöltözött és csapkodta az ajtót a vitáknál.

VV Gina

Gina az évad Baukó Évája, akire maximum a csúnya szavai miatt emlékszünk, de egyébként sokat nem tesz hozzá érdemben a villaléthez.

RTL Klub

VV Robi

Ha Gina Baukó Éva, akkor Robi nagyjából a ValóVilág ötödik évadának Csabija, aki kedvességgel, higgadtsággal, különösebb taktika nélkül jutott el a döntőig.

VV Vivi

Vivi konkrétan tökéletes kém lenne bárhol, ugyanis képes úgy ülni órákig egy helyiségben, hogy senki észre sem veszi, hogy ott van. Eddig nem nagyon hallatta a hangját (vagy ha igen, azért is kár volt), mostanában viszont egyre többször tesz olyan vicces vagy meghökkentő kijelentéseket, amiket hallva a nézők simán dönthetnek úgy, hogy minél többet akarnak majd belőle látni – nemrég egyébként puszta kézzel végzett dugulás-elhárítást a vécében, majd Robinak kakilási szokásairól mesélt (sajnos túl részletesen).

VV Bálint

Bálint a józan ember, aki minden helyzetet átlát, és beszédeivel általában elég gyorsan rövidre is zárja a bulikat. Kétszer volt párbajozni, az ÉNB-s múltja miatt pedig a legtöbben azt gondolják, ő nyeri majd meg a játékot, mert őt ismerik a legtöbben.

Ajánlott videó

Nézd meg a legfrissebb cikkeinket a címlapon!
Olvasói sztorik