Élet-Stílus

Korábbi versenytánc-partnere szerint Hilaria Baldwin álma mindig is az volt, hogy spanyolnak higgyék

Dia Dipasupil / GETTY IMAGES NORTH AMERICA / Getty Images via AFP
Dia Dipasupil / GETTY IMAGES NORTH AMERICA / Getty Images via AFP
Lehet még fokozni a történetet.

Egyre kínosabb Alec Baldwin feleségének, Hilaria Baldwinnak a sztorija, ugyanis minden jel arra utal, hogy a nő tudatosan adta ki magát spanyol származásúnak évek óta. Egyrészt saját weboldalán is az áll, Mallorcán született, spanyol felmenői vannak, és csak 19 évesen költözött az USA-ba.

Másrészt a tények azt mutatják, Baldwin mindig is Amerikában élt, az egyetlen spanyol kapcsolódási pontja a családjuknak, hogy az országba jártak nyaralni a szüleivel. Apja és anyja pedig oda költöztek, miután nyugdíjba vonultak.

Kapcsolódó
„Totál kamu a nő, ahogy az akcentusa is” – egyre dagad Alec Baldwin feleségének ügye
Alec Baldwin felesége lett a téma 2020 utolsó napjaiban, ennek viszont Hilaria nem annyira örül. Vagy nevezzük inkább Hillary-nek?

A New York Times kimondottan nagy cikket szentelt a botránynak, és megszólaltatták benne Alexander Rechits-t, aki 2006-tól 2009-ig Hilaria Baldwin versenytánc-partnere volt.

Ez az egész Hilaria-ügy nagyon szórakoztató nekem. Teljesen megértem, miért csinálta. Mindig is az volt a vágya, hogy spanyolnak higgyék az emberek. Spanyolországban élt a testvére, ő is sokat járt az országban, de nem teljesen értem, hogy mi baja volt a Hillary névvel. Elvégre erős név, ő Amerikában született és nem Spanyolországban.

Az orosz származású táncos saját nevére is kitért:

Nekem például nagyon sok becenevem van oroszul. De mindig Alexander maradok, bárhová megyek.

Ajánlott videó

Nézd meg a legfrissebb cikkeinket a címlapon!
Olvasói sztorik