Élet-Stílus

Kataklizmák, szenvedés és egy nagy sárkány vár ránk jövőre a vak bolgár jósnő szerint

A 9/11-et és Trump koronavírusát is megjósoló Baba Vanga szerint 2021-ben egyesül a három óriás.

Többször írtunk már a vak bolgár jósnőről, az 1996-ban meghalt Baba Vangáról. Bár az asszony már több mint húsz éve halott, komoly örökséget hagyott maga után: megszámlálhatatlanul sok jóslatot az előttünk álló évekre vonatkozóan egészen 5079-ig. Most a Daily Mail ismertette a 2021-re vonatkozó jövendöléseket.

Sokan csak egyszerű vajákos asszonynak tartják a nőt, akinek a mondataiba azt képzel bele az ember, amit akar, ennek ellenére a követői évről évre elmerülnek a jóslataiban, hogy aztán később azt latolgassák, melyek váltak be ezek közül.

  • Tavalyra azt jósolta, hogy Donald Trumpot megtámadja egy rejtélyes betegség, az amerikai elnök pedig tényleg megfertődődött a koronavírussal 2020-ban – igaz, a siketség és az agydaganat elkerülte Trumpot, pedig a jövendölés ezekre is kitért.
  • E mellett azt is megjövendölte, hogy összeomlik Európa gazdasága, amelyet tényleg megroppantott a világjárvány.
  • De a 2004-es indiai-óceáni cunamit és 9/11-et is megjósolta.

A fentiek fényében az elhivatott követők már tűkön ülve várták, hogy megtudják, mik a kilátások 2021-re. Baba Vanga szerint jövőre ezekkel kell számolnunk:

  • Nehéz idők jönnek, a világ kataklizmákat és óriási katasztrófákat fog elszenvedni;
  • Három óriás egyesül;
  • A világot megragadja egy erős sárkány;
  • Az emberiség a hit által válik megosztottá.

A jóslatok lehetséges jelentését még vitatják, de azt már most szinte tényként kezelik, hogy a világot megragadó erős sárkány Kína lesz, amely jövőre a világ vezető hatalmává lép elő.

Ajánlott videó

Nézd meg a legfrissebb cikkeinket a címlapon!
Olvasói sztorik