Élet-Stílus

„Úgy látszik, a diabétesz nyert” – visszataszító graffitit fújtak egy 22 éves korában meghalt férfi sírjára

A történtek megrázták a brit várost, a szülők megtörten nyilatkoztak.

Nem túlzás azt mondani, hogy sokkolta az angliai Bristol lakóit az a gaztett, amelyet a város temetőjében követtek el ismeretlenek. A Metro írta meg, hogy a város egykori lakosának, a 22 éves korában meghalt Liam Scarman sírját rongálták meg egy ízléstelen felirat felfestésével.

Hahaha Liam, úgy látszik, megint nyert a diabétesz!

Liam két évvel ezelőtt hunyt el, a halálát diabétesz okozta. Apja, akinek azóta sem sikerült teljesen feldolgoznia fia halálát, megtörten nyilatkozott a rongálás után.

„Nemcsak a fiamat veszítettem el, hanem a legjobb barátomat is. Mintha kést döftek volna belém, amit most újra megforgattak” – mondta Liam apja, Trevor Scarman, akinek életét a fia halála óta egy, a cukorbetegek gyógyítását támogató alapítvány teszi ki, akiknek két év alatt már több mint 10 ezer fontot gyűjtött.

Liam anyja is sokkosan nyilatkozott, nem tud róla, hogy a fiának lettek volna ellenségei, de egyébként sem érti, hogy tehet ilyet bárki.

Gusztustalan, egyszerűen gusztustalan

– csak ennyit tudott mondani

A temetőben nem rongáltak meg más sírt, így nagyon úgy tűnik, hogy az elkövetőknek konkrét célpontja volt. A megrongált sírkőn túl egy papírlapot is hagytak a sírnál, ugyanazzal a szöveggel ellátva. A rendőrség egyelőre nem akadt az elkövetők nyomára.

Ajánlott videó

Olvasói sztorik