Élet-Stílus

Letartóztatták, miután véletlenül megmutatta a rendőröknek a marihuánafarmjáról készült videót

Daniel Brothers / Gettyimages - Illusztráció
Daniel Brothers / Gettyimages - Illusztráció
A férfi a Google fordítóját akarta megnyitni, hogy beszélni tudjon az őt igazoltató brit rendőrökkel, de csak bizonyítékot szolgáltatott maga ellen.

Drogtermesztés gyanújával vettek őrizetbe két férfit az Anglia északi részén található Houghton le Spring városában, miután megállították autójukat, és egyikük véletlenül megmutatta a rendőröknek a marihuánafarmjukról készült videót – jelentette  hétfőn a Sky News. A brit hírtelevízió beszámolója szerint a rendőrök gyanúsnak találták a szürke Mercedest, és úgy tűnt, gyanújuk be is igazolódott, amikor marihuánaillatot éreztek a járműben.

Azonban hiába kutatták át az autót, nem találtak semmit. Az autóban ülő egyik férfinak azonban ekkor sikerült lebuktatnia saját magukat. A gyanúsított, akinek nem az angol az anyanyelve, ugyanis telefonján meg akarta nyitni a Google fordítóját, hogy beszélni tudjon a rendőrökkel, de azon rögtön egy videó indult el, amin egy több mint hatszáz növényt tartalmazó marihuánaültetvényt lehetett látni.

Nyugodtan kijelenthetjük, hogy a gyanúsított kissé megrémült, és igyekezett gyorsan bezárni a telefonját, remélve, hogy senki sem látta

mondta el a Sky Newsnak egy helyi rendőr.

Azonban a férfi nem járt sikerrel, és a videót látva a két férfit őrizetbe is vették, és az estét egy rendőrségi fogdában töltötték. A rendőrök pedig közben kiderítették, hogy milyen címen lehet a marihuánafarm, amit végül gyorsan meg is találtak. A rendőrség közlése szerint a három emeletet elfoglaló farmon több mint hatszáz darab növényt találtak.

Ajánlott videó

Nézd meg a legfrissebb cikkeinket a címlapon!
Olvasói sztorik