Élet-Stílus

Sztriptízbárrá változtattak két amerikai templomot, hogy a járvány alatt is nyitva lehessenek

Gettyimages
Gettyimages

A koronavírus-járvány miatt bevezetett korlátozások értelmében nem fogadhatnak hívőket a kaliforniai templomok, de két helyen is cseles megoldást találtak arra, hogy mégis tarthassanak istentiszteleteket. Sztriptízklubbá változtak – írta a LADBible.

A kaliforniai szabályok ugyanis engedik pár üzletnek, hogy nyitva maradhassanak, mint például a szupermarketek és a benzinkutak. Ezek közé tartoznak érdekes módon a sztriptízklubok is. A templomok azonban nem.

Ezek után egy San Diego városában található templom, valamint egy másik, Thousand Oaks városában, úgy döntött, hogy mostantól ők nem templom, hanem sztriptízklub, és így megkerülhetik a szabályokat, és beengedhetik a hívőket az épületbe.

Egy közösségi oldalon közétett videóban látni lehet, ahogy két férfi kezd el táncolva vetkőzni a színpadon, a hívek ujjongásától kísérve – írta a LADBible. A videóban elmagyarázták, hogy legalább fél perces vetkőzős műsort kell csinálni, hogy sztriptízklubnak nevezhessék magukat.

A lap megemlítette, hogy az amerikai legfelsőbb bíróság vizsgálja a kaliforniai szabályokat, és várhatóan vagy úgy fog dönteni, hogy a sztriptízklubokat és templomokat egyaránt be kell zárni, vagy nyitva lehet tartani a járvány alatt.

Ajánlott videó

Olvasói sztorik