Élet-Stílus

Perceken át zokogott örömében a pénztáros, amikor meglátta, ki ment oda hozzá

Gettyimages
Gettyimages
Nem hitt a szemének.

Az Alabamai Dotham városában élő June Roundtree szokásos műszakjában dolgozott a helyi Walmart hipermarket egyik pénztárában november 28-án, amikor egyszer csak egy furcsa felfordulásra lett figyelmes. Egy kutya jelent meg a sorok között, és ide-oda szaladgált, miközben az emberek megpróbálták elfogni.

Arra gondoltam, hogy ez nem lehet igaz

emlékezett vissza a 60 éves nő a jelenetre a Washington Post című lapnak adott interjújában. Rundtree kutyája, a négyéves keverék kutyus Abby három héttel korábban tűnt el otthonról, és férjével együtt hiába járták a környéket utána kutatva, nem találták meg.

Már kezdték feladni a reményt, hogy újra láthatják a menhelyről egyéves korában örökbe fogadott kutyust, amikor az eb felbukkant az üzletben. A nő egyik kollégája, Danielle Robinette a Postnak elmondta, hogy a kutyus egyenesen ahhoz a pénztárhoz szaladt, ahol Roundtree dolgozott.

A nevén szólítottam, és odajött hozzám. Lehajoltam és megöleltem. Meg sem tudtam szólalni, teljesen sokkban voltam, és nem tudtam elhinni, hogy mi történik.

Roundtree végül perceken át ölelte elveszett és újra előkerült kutyáját, és meg sem tudott szólalni a boldogságtól, miközben kollégái értetlen arckifejezéssel álltak körülöttük.

Könnyes szemmel felnézett, és közölte, hogy ez itt Abby, három hete eltűnt.

– mondta Robinette, aki gyorsan több képet is készített a megható találkozásról, amiket Facebook-oldalán osztott meg.

Azt nem lehet tudni, hogy Abby hogyan találta meg gazdáját a munkahelyén. Roundtree elmondása szerint soha nem vitte be oda a kutyáját, aki a parkolóban, valamint az áruház mellett erdőben járt csak korábban.

Ajánlott videó

Olvasói sztorik